MENTALNO SAM JAČI NEGO PRE 20 GODINA: Tramp poslao prejaku poruku glavnoj rivalki, a onda joj je ZAPRETIO na najluđi način

Autor:

Svet

28.01.2024

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši predsednik SAD ima samopouzdanja za izbore kao pre osam godina kada mu je glavna rivalka bila na kraju Hilari Klinton

MENTALNO SAM JAČI NEGO PRE 20 GODINA: Tramp poslao prejaku poruku glavnoj rivalki, a onda joj je ZAPRETIO na najluđi način

Foto: Tanjug/AP

Nekadašnji američki predsednik Donald Tramp koji je jednom nogom već i kandidat republikanaca za ovogodišnje izbore u SAD, izjavio je da se oseća mentalno oštrijim više nego pre 20 godina, što je reakcija na nedavne kritike na njegove godine koje je uputila rivalka Niki Hejli.

Haley je optužila bivšeg predsednika da je zbunjen te je dovela u pitanje njegovu sposobnost da vodi državu.

"Predsednički kandidati trebalo bi da polažu kognitivni test", rekao je Tramp Hejlijevoj.

Ubrzo nakon njegove poruke, Hejli se pojavila na skupu u Južnoj Karolini, kada je rekla da je Tramp nedavno delovao "zbunjeno" i rekla da ako želi da polaže kognitivni test, "ne bi trebalo da ima problema da izađe na debatu s njom, jer je to ultimativni test mentalne sposobnosti za svakoga ko se kandiduje za predsednika".

Tramp je odbio da učestvuje u bilo kojoj debati o nominaciji republikanaca i odbija da raspravlja o Hejli.

Trampove uzastopne pobede na republikanskim takmičenjima u Ajovi i Nju Hempširu gotovo su ga uverile da će ga stranka nominovati za Belu kuću.

Trump i njegovi saveznici započeli su kampanju da isteraju Hejli iz trke pre sledećeg velikog glasanja u primarnoj trci, u njenoj matičnoj državi Južnoj Karolini.

Tramp je zapretio da će proterati iz svoje političke orbite sve donatore koji nastave da finansiraju Hejli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading