OTVORIO VRATA AVIONA I IZAŠAO NA KRILO: Nesvakidašnja scena u Meksiku, ostali putnici ga podržali!

Autor:

Svet

28.01.2024

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Putnici su izrazili podršku muškarcu koji je otvorio vrata za evakuaciju, tvrdeći da je on time spasao njihove živote.

OTVORIO VRATA AVIONA I IZAŠAO NA KRILO: Nesvakidašnja scena u Meksiku, ostali putnici ga podržali!

Foto: shutterstock

Muškarac je uhapšen na meksičkom međunarodnom aerodromu nakon što je otvorio vrata aviona za evakuaciju i izašao na krilo. Incident se dogodio prošlog četvrtka, na letu avio kompanije Aeromeksiko iz Meksiko sitija za Gvatemala siti, tri sata nakon planiranog poletanja.

Avion je bio zaglavljen na pisti bez klimatizacije ili vode za putnike, što je izazvalo iritaciju među putnicima. Kašnjenje je bilo rezultat problema sa održavanjem, a nedostatak vazduha stvorio je opasne uslove po zdravlje putnika. Putnici su izrazili podršku muškarcu koji je otvorio vrata za evakuaciju, tvrdeći da je on time spasao njihove živote.

Reakcija meksičkog aerodroma i ostalih putnika

Meksički međunarodni aerodrom je saopštio da nije izazvana nikakva šteta, ali je putnik predat policiji. Ostali putnici su, međutim, u zajedničkoj izjavi naveli da je muškarac imao podršku svih u avionu. Poruka pisana rukom, koju su putnici potpisali i okačili na društvene mreže, tvrdi da je putnik otvorio vrata za evakuaciju radi zaštite svih putnika.

Nepoznate optužbe i dalji tok događaja

Nije poznato da li je muškarac ostao u pritvoru, niti sa kojim optužbama može da se suoči. Situacija oko ovog incidenta još uvek nije jasna, ali je evidentno da je muškarac reagovao na ekstremne uslove u avionu, što je izazvalo podeljene reakcije među putnicima i vlastima.

- Svi putnici na letu iz Meksiko sitija ka Gvatemali su naveli da je putnik koji je otvorio vrata za evakuaciju to učinio radi zaštite svih, sa podrškom svih, jer je odlaganje (poletanja) i nedostatak vazduha stvorilo opasne uslove po zdravlje putnika. Spasao nam je živote - piše u poruci pisanoj rukom, koju su putnici potpisali i okačili na društvene mreže.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading