NEVIĐENA TRAGEDIJA: Beba preminula od opekotina usled neispravnog radijatora!

Autor:

Svet

19.01.2024

21:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragična smrt 11-mesečnog dečaka usled neispravnog radijatora

NEVIĐENA TRAGEDIJA:  Beba preminula od opekotina usled neispravnog radijatora!

Foto: Printscreen X @ScooterCasterNY


Danas je u Bruklinu došlo do tragičnog slučaja u kojem je jedan 11-mesečni dečak preminuo od opekotina koje je zadobio usled neispravnog radijatora.

Njujorška policija je reagovala na poziv i zatekla dete sa kritičnim opekotinama od peći za grejanje, iz koje je curila para. Nažalost, uprkos brzoj reakciji i hitnom prevozu u Medicinski centar Majmonidis, beba je proglašena mrtvom.


Hitna reakcija policije

Policija je stigla na adresu u Istočnoj 14. ulici nešto posle 18 časova, nakon što je prijavljeno da je dete povređeno. Scena koju su zatekli ostavila je prisutne u šoku, a jednomesečni blizanci su iz predostrožnosti odvedeni u bolnicu iz kuće Midvud. Hitna reakcija policije i brzi transport dece u bolnicu pokazuju ozbiljnost situacije i hitnu potrebu za medicinskom intervencijom.

Neispravan radijator kao uzrok tragedije

Prema izveštajima iz policije, veruje se da je neispravan radijator bio uzrok ove tragične smrti. Radijator je ispustio preveliku, opasnu količinu pare koja je prouzrokovala opekotine na nevinom detetu. Ova tužna vest je podsetnik na važnost redovnog održavanja i provere sistema za grejanje, posebno u hladnim zimskim mesecima.

Ova tragična vest je šokirala lokalnu zajednicu i izazvala zabrinutost među roditeljima širom grada. Nadamo se da će se iz ovog slučaja izvući važne pouke o bezbednosti i održavanju sistema za grejanje, kako bi se slične tragedije u budućnosti mogle sprečiti.

(Njujork Post)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading