KROKODIL NAPAO DEVETOGODIŠNJU DEVOJČICU: Braća uspela da pobegnu, devojčicine ostatke našli šest sati kasnije (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Autor:

Svet

16.01.2024

19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragičan napad krokodila u Indoneziji

KROKODIL NAPAO DEVETOGODIŠNJU DEVOJČICU: Braća uspela da pobegnu, devojčicine ostatke našli šest sati kasnije (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@liputansulawesitenggara9329


Devetogodišnja devojčica iz Indonezije, poznata kao Desi, doživela je stravičnu sudbinu dok je pecala sa braćom u lokalnoj reci. Nažalost, ovaj idiličan trenutak pretvorio se u noćnu moru kada je krokodil iznenada napao nesrećnu devojčicu.

**Napad krokodila i očajna borba braće za spas**

Dok je veslala po reci, Desi je postala žrtva napada krokodila, koji ju je odvukao duboko u vodu. Njena dva starija brata su se uplašeno vratila u selo Lemoambou kako bi potražili pomoć, ali nažalost, krokodil je već odneo njihovu sestru.


**Tragičan ishod i potraga za telom**

Nakon šest sati napete potrage, timovi su pronašli ostatke nesrećne devojčice stotinama metara niz reku. Telo je pronađeno oko kilometar udaljeno od mesta napada, što je dodatno potreslo lokalnu zajednicu.

**Svedočanstvo lokalnih zvaničnika i medija**

Šef policije Muhamed Nekson izjavio je da je situacija na reci bila mirna sve dok ih nije iznenadio napad krokodila. Njegove reči svedoče o iznenadnom i brutalnom napadu koji je šokirao sve prisutne. Lokalni mediji su preneli ovu tužnu vest, dodajući da je telo devojčice predato porodici kako bi mogli da je dostojno isprate na večni počinak.

**Opasnost od napada krokodila**

Ovaj tragičan događaj samo podseća na opasnost koju krokodili predstavljaju u ovim područjima. Nedavno je jedna radnica na plantaži uspela da pobegne iz čeljusti krokodila nakon 90 minuta borbe, ilustrujući koliko su ovi napadi zastrašujući i opasni za lokalno stanovništvo.

Ova tužna vest iz Indonezije nas podseća na opasnosti koje vrebaju u divljini, ali i na hrabrost ljudi koji se suočavaju sa njima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading