SILOVAO ĆERKU VIŠE OD DVE DECENIJE I SA NJOM IMA SEDMORO DECE! Otac monstrum i silovatelj proglašen BEZOPASNIM!

Autor:

Svet

14.01.2024

21:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jozef Fricl prema najnovijim izveštajima proglašen je bezopasnim.

SILOVAO ĆERKU VIŠE OD DVE DECENIJE I SA NJOM IMA SEDMORO DECE! Otac monstrum i silovatelj proglašen BEZOPASNIM!

Foto: Tanjug/AP

Jozef Fricl uskoro bi mogao da izađe na slobodu

Austrijski silovateljJozef Fricl (88) godinama je držao ćerku u zatočeništvu, iza rešetaka je od 2009. godine, a u zatvoru navodno živi u svetu fantazije - boluje od teške demencije i kako prenose tamošnji mediji, nekada čak misli i da je popo zvezda.

Fricl je svoju ćerku Elizabetu držao u tamnici u svom podrumu u Amštetenu u Austriji više od 24 godine, a sa njom ima sedmoro dece. Međutim, najnoviji psihološki izveštaj je došao do zaključka da je on sada bezopasan.

Izveštaj je pripremila forenzički psihijatar Hajdi Kastner (61), koja je ispitivala Friclov mentalni život tokom suđenja za incest i dijagnostikovala teški poremećaj ličnosti, piše Kronen-Zeitung.

Kstner je došla do zaključka da bi silovatelja trebalo klasifikovati kao "bezopasnog" zbog njegove napredne demencije i stoga su dalji zločini malo verovatni.

Takođe, navodi se da je Fricl fizički slab i može da hoda samo uz pomoć štapa.

Za novi izveštaj na sudu se izborila Friclova advokatica Astrid Vagner (60).

Prema pisanju pomenutih medija, dešava se da Fricl tvrdi da je učestvovao u diskusiji na televiziji ili važnom poslovnom sastanku "napolju". S vremena na vreme višestruki silovatelj i otac monstrum pomisli da je pop zvezda koja se pojavila u odgovarajućoj emisiji.

Postoji mogućnost da će uskoro biti smešten u državni starački dom, kaže Vagner, ali postoji mogućnost i da bude trajno smešten u zatvorskoj ambulanti.

Uprkos njegovoj demenciji, Friclove priče o ranije "nepoznatom sinu" i dalje su aktuelne. Pre nekoliko meseci mu se javio muškarac iz Austrije i rekao da mu je osamdesetosmogodišnjak otac.

Njegova majka je navodno imala aferu devet meseci pre njegovog rođenja sa Friclom, tvrdi čovek. DNK test sada treba da razjasni stvari.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading