DRŽAVO, SKLONITE OVOG ČOVEKA SA ULICA! SERIJSKI SILOVATELJ IGOR MILOŠEVIĆ PONOVO VREBA KOD RIBNIKARA! Školski policajac odmah reagovao - roditelji u strahu da se ne ponovi zlo!

Autor: Republika/T.V.

Hronika

18.12.2023

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brzom i efikasnom intervencijom školskih policajaca, pozvana je patrola koja je brzo reagovala i uhapsila Miloševića, međutim, roditelji su sve više zabrinuti zbog toga što ovo očigledno nije trajno rešenje.

DRŽAVO, SKLONITE OVOG ČOVEKA SA ULICA! SERIJSKI SILOVATELJ IGOR MILOŠEVIĆ PONOVO VREBA KOD RIBNIKARA! Školski policajac odmah reagovao - roditelji u strahu da se ne ponovi zlo!

Foto: ST/B. Jovanović, Republika

U jutarnjim časovima danas, pred školom "Vladislav Ribnikar" na Vračaru ponovo je primećen osuđivani serijski silovatelj Igor Milošević.

Brzom i efikasnom intervencijom školskih policajaca, koji su odmah pristupili legitimisanju lica, pozvana je patrola koja je brzo reagovala i uhapsila Miloševića.

Naime, osuđivani serijski silovatelj već je bio proveravan zbog slične situacije u kojoj se nedavno našao. Policija je tada brzo odreagovala i sprečila novo zlo, takođe obavestili su roditelje da nema mesta panici, međutim, postavlja se pitanje da li je uopšte bez osnova roditeljska zabrinutost, iz razloga što je Milošević ponovo viđen na istom mestu.

S obzirom na to da se ovaj čovek već neko vreme nalazi na slobodi, kao i to da danima "vreba" u okolini škole, roditelji su zastrašenim tom činjenicom, tražeći da se pronađe način i reaguje na ovo.

Nedeljama unazad, poznati serijski silovatelj, osuđivan na ukupno 30 godina zatvora zbog silovanja šest žena, slobodno šeta Beogradom, zastrašujući sve pripadnice ženskog pola.

Ova situacija izaziva ozbiljnu zabrinutost među građanima, posebno su zabrinute pripadnice ženskog pola.

Iako je bio osuđivan na dug period zatvora, čini se da ukupno 30 godina robije nisu imale delovale na njegovo ponašanje.

Građani zahtevaju hitnu reakciju nadležnih organa kako bi se ova situacija rešila i kako bi se zaštitila bezbednost svih građana, posebno žena i dece.

Republika

Foto: Republika

 

Pogotovo što se ista situacija očigledno ponavlja, kada je Milošević 15. decembra u podne viđen na istom mestu kod ove škole.

On se zatekao ispred obrazovne ustanove baš u trenutku kada su prvaci završavali školu.

Podsetimo, odmah nakon toga jedna od uznemirenih majki odmah se oglasila i upozorila da Milošević vreba kod škole.

- Čeprka ispred kontejnera i posmatra ulaz u školu, znate da ja nikad ovakve stvari ne pišem, al po prvi put sam uznemirena - napisala je žena.

Takođe, kako se može videti na slikama, Igor je nosio roze ranac i naočare, a nalazio se tik iza kontejnera za smeće.

- Na sve nosi dečiji roze ranac, verovatno da bude neupadljiv. Trebalo bi policija da ga poseti i da ga pita šta će ispred škole sa rancem. Je li čeka svoje dete ili je došao da se druži? Ako je došao da se druži, da dođemo i mi - napisala je u strahu žena.

Podsetimo, Milošević je više puta osuđivan zbog silovanja i on je par dana pre hapšenja, nakon što je odslužio kaznu od 15 godina, izašao iz zatvora.

Igor Jurić iz Centra za nestalu i zlostavljanu decu oglasio se jednom prilikom o slučaju Igora Miloševića i rekao tada da postoji opasnost da će Igor Milošević počiiniti gore zločine od onih za koje je prethodno osuđen.

- On je sada potpuno obeležen i neće moći nigde da se zaposli. Potpuno nam je svima jasno šta je njegov sledeći korak ukoliko to tako ostane i ja se samo nadam i brinem upravo da posledice njegovog sledećeg koraka ne budu mnogo teže nego što ih se sećamo od pre 15 godina - rekao je tada Jurić.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jefimija

15.01.2024 00:37

Strucnjaci kazu da u povratku cine i gore zlocine , sta cekati SILOVATELJIMA DECE SMRTNA KAZNA