SERIJSKOG SILOVATELJA SMESTILI U POLICIJSKO VOZILO, ALI ŠTA DALJE? Igor Milošević maskiran šetkao u blizini škole, sa sve roze rancem - seje strah na beogradskim ulicama!

Autor: Republika/T.V.

Hronika

18.12.2023

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloševića su školski policajci zapazili sa kačketom na glavi i roze rancem, verovatno da ne bi izgledao upadljivo.

SERIJSKOG SILOVATELJA SMESTILI U POLICIJSKO VOZILO, ALI ŠTA DALJE? Igor Milošević maskiran šetkao u blizini škole, sa sve roze rancem - seje strah na beogradskim ulicama!

Foto: Republika.rs

Serijski silovatelj

Jutros u blizini Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" na Vračaru viđen je osuđivani serijski silovatelj Igor Milošević, a kako smo ranije pisali, već jednom na istom mestu, Milošević je bio privođen.

Kako saznajemo, Milošević je i ovog jutra završio u policijskom automobilu, nakon brze reakcije školskog policajca koji je istog momenta kada ga je ugledao da šeta u blizini ove obrazovne ustanove, pozvao policiju.

Velika panika zavladala je kada je vest o tome da osuđivani serijski silovatelj vreba u blizini škole, roditelji su danima u strahu, najpre zato što se ovako nešto već ponavlja.

Naime, i ovog jutra Miloševića su školski policajci zapazili sa kačketom na glavi i roze rancem, verovatno da ne bi izgledao upadljivo. 

Podsetimo, osuđivani serijski silovatelj već je bio proveravan zbog slične situacije u kojoj se nedavno našao. Policija je tada brzo odreagovala i sprečila novo zlo, takođe obavestili su roditelje da nema mesta panici, međutim, postavlja se pitanje da li je uopšte bez osnova roditeljska zabrinutost, iz razloga što je Milošević ponovo viđen na istom mestu.

Njega su zatekli ispred obrazovne ustanove baš u trenutku kada su prvaci završavali školu.

Odmah nakon toga jedna od uznemirenih majki odmah se oglasila i upozorila da Milošević vreba kod škole.

- Čeprka ispred kontejnera i posmatra ulaz u školu, znate da ja nikad ovakve stvari ne pišem, al po prvi put sam uznemirena - napisala je žena.

Takođe, kako se može videti na slikama, Igor je nosio roze ranac i naočare, a nalazio se tik iza kontejnera za smeće.

- Na sve nosi dečiji roze ranac, verovatno da bude neupadljiv. Trebalo bi policija da ga poseti i da ga pita šta će ispred škole sa rancem. Je li čeka svoje dete ili je došao da se druži? Ako je došao da se druži, da dođemo i mi - napisala je u strahu žena.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading