HOROR! RUSKI NAPAD NA UKRAJINU: Eksplozija razbila prozore bolnice, STAKLO ISKASAPILO HIRURGE I PACIJENTE, poginulo 11 ljudi! (VIDEO)

Autor:

Svet

09.01.2024

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Eksplozija u bolnici u Pokrovsku

HOROR! RUSKI NAPAD NA UKRAJINU: Eksplozija razbila prozore bolnice, STAKLO ISKASAPILO HIRURGE I PACIJENTE, poginulo 11 ljudi! (VIDEO)

Foto: društvena mreža x


Na društvenim mrežama nedavno se pojavio šokantan snimak koji je potresao javnost. Naime, na snimku se vidi kako je eksplozija razbila prozore bolnice u Pokrovsku, na istoku Ukrajine, dok su hirurzi pripremali jednog pacijenta za operaciju. Prema navodima ukrajinskih medija, bolnica je oštećena tokom masovnog granatiranja grada 6. januara, u kojem je nažalost poginulo 11 ljudi.

 

 


**Posledice eksplozije**

Od siline udarca, prozori bolnice su popucali, a krhotine stakla su povredile pacijente i medicinsko osoblje. Šef Donjecke oblasti Vadim Filaškin je izjavio da je među nastradalima petoro dece. Takođe, državna služba za vanredne situacije je navela da su dve privatne stambene zgrade u Pokrovsku potpuno uništene u ovom napadu.

**Sukob u Ukrajini**

Sukobi u Ukrajini su i dalje aktuelni, a prema navodima Filaškina, Rusi su pogodili Pokrovski okrug raketama S-300, ubivši 11 ljudi i ranivši još osam. Dodatno, američki tenk M1A1 Abrams nedavno je prvi put viđen u Ukrajini, što dodatno potvrđuje zaoštravanje situacije u ovoj zemlji.

**Apel za proveru informacija**

Kako se i dalje vodi medijski i propagandni rat u vezi sa dešavanjima u Ukrajini, redakcija moli čitaoce da budu pažljivi i da nam skrenu pažnju na eventualne dezinformacije i lažne vesti kako bismo pravovremeno reagovali i ispravili eventualne greške.

Očekuje se da će međunarodna zajednica pažljivo pratiti situaciju u Ukrajini i preduzeti odgovarajuće korake kako bi se zaustavilo dalje eskaliranje sukoba i zaštitili nedužni civili.

 

 

(Strana/Kurir)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading