KAKAV PREOKRET: Profesor se zbog ČETNIKA POTUKAO sa učenikom, pa bio pred otkazom, a onda je doživeo OVO!

Autor:

Svet

04.01.2024

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čovek je posle tuče sa učenikom bio u teškom psihičkom stanju, čak mu je i žena preminula tada

KAKAV PREOKRET: Profesor se zbog ČETNIKA POTUKAO sa učenikom, pa bio pred otkazom, a onda  je doživeo OVO!

Foto: youtube printscreen

Profesor koji se fizički sukobio s učenikom u Strojarskoj tehničkoj školi Frana Bošnjakovića u Zagrebu u decembru ipak neće dobiti otkaz.

Školski odbor odbio je da da saglasnost za otkaz isprovociranom profesoru koji se potukao na nastavi, potvrdila je za hrvatske medije pravnica Sindikata Preporod Milka Rodić.

Direktorka škole Bosiljka Galenić odmah nakon incidenta pokrenula je postupak otkaza ugovora o radu profesoru, ali školski odbor odbio je da ga potvrdi.

Profesor tako ostaje na svom radnom mestu, a trenutno je na bolovanju. Ovakav epilog priče bukvalno niko nije očekivao u Hrvatskoj jer je tog dana kada je bila tuča sa učenikom profesor bio na stubu srama.

Tog 19. decembra objavljen je snimak tuče posle čega je profesor uhapšen ali mu je posle žalbe ukinut istražni zatvor.

Nakon sukoba zatražena je policijska intervencija pošto se utvrdilo da su dva učenika lakše povređena.

Profesor je kasnije rekao da su ga učenici vređali.

"Jedan učenik je puštao muziku na času, drugi je bacao kuglice koje je ukrao s novogodišnje jelke. Onda je jedan digao tri prsta i rekao mi da sam četnički vojvoda", rekao je profesor.

Iz snimka je jasno da je profesor udarao učenika predmetima koje je dohvatio i za to će odgovarati.

Ipak, iako je iz snimka prilično očito da učenici, ili barem jedan od njih, prethodno maltretiraju profesora, kao i da taj jedan među njima vrlo aktivno učestvuje u fizičkom obračunu s profesorom, niko od učenika zasad neće snositi nikakve posledice.

Advokat Miljević rekao je da je profesor u teškom psihičkom stanju jer mu je pre mesec dana preminula supruga, ali to mu nije bila jedina porodična tragedija u skorije vreme.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading