INFLUENSER NESTAO ZA BOŽIĆ, A ZA NOVU GODINU PRONAĐEN ZAKOPAN U DVORIŠTU! Komšije kriju tajnu, a KOKAIN unosi novi obrt u istrazi

Autor:

Svet

02.01.2024

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Par koji živi pored influensera ispričao je verziju njegove smrti koja se i dalje proverava

INFLUENSER NESTAO ZA BOŽIĆ, A ZA NOVU GODINU PRONAĐEN ZAKOPAN U DVORIŠTU! Komšije kriju tajnu, a KOKAIN unosi novi obrt u istrazi

Foto: metropoles/instagram/henriquemedeiros

Brazilski influenser Karlos Enrike Medeiros (26) koji je nestao 25. decembra pronađen je u subotu uveče zakopan u dvorištu svojih komšija.

Prema pisanju portala terra.com policija je brzo otvorila istragu koja ide u pravcu komšija. Naime, oni su glavni osumnjičeni za Karlosovu smrt ne samo zbog toga što je on zakopan u njihovom dvorištu već i zato što se sumnjiče da su znali neke stvari o njemu zbog kojih su ga veoma moguće i ucenjivali.

Muškarac koji je prvi Karlosov komšija, njegov je prijatelj iz detinjstva.

Kako se navodi na sajtu Metropoles, par je otišao na sud u nedelju, gde su izjavili da je Medeiros, posle upotrebe droge, imao srčani udar i preminuo nakon što mu je pozlilo dok je imao intimne odnose sa devojkom.

"Par je rekao da se njihov prijatelj predozirao kokainom i da je umro. Onda nisu znali šta da rade i odlučili su da zakopaju telo u dvorištu", rekao je šef policije Luis Roberto Farija Helmajster, šef policijske stanice Itapecerika. G1.

Prema istrazi, prvobitno na telu influencera nije bilo tragova nasilja, uboda nožem ili pucnjave. Policija čeka rezultate izveštaja koji bi mogli da otkriju uzrok smrti.

Karlos je bio poznat kao "Henrike Medeiros" na društvenim mrežama i snimao je sadržaj humorističkog karaktera. Njegov YouTube kanal ima skoro 1,8 miliona pretplatnika.

Njegov Instagram ima više od 84 hiljade pratilaca, a na svom profilu je delio i lične fotografije i video snimke, pored sadržaja koji je napravio za YouTube.

Brazil je odavno poznat kao država gde mnoge poznate ličnosti imaju velikih privatnih problema u kraju gde žive. Neretko i stradaju uglavnom zbog ljubomore ili koristoljublja drugih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading