"U ŠALI - PA PRIVALI" U jednoj zgradi u Srbiji osvanula ŠOK NOVOGODIŠNJA ČESTITKA: Komšinicama iz stana broj osam neće biti dobro kada vide priložene fotografije!

Autor: D.B.

Vesti

30.12.2023

08:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovome se niko nije nadao, pogotovo devojke koje žive na spratu iznad.

"U ŠALI - PA PRIVALI" U jednoj zgradi u Srbiji osvanula ŠOK NOVOGODIŠNJA ČESTITKA: Komšinicama iz stana broj osam neće biti dobro kada vide priložene fotografije!

Foto: Shutterstock

"Drage komšije, srećna vam Nova godina i nastupajući praznici!!! A komšininicama iz stana broj 8 dodatno želimo da im i kupatilo bude živo i zdravo, te da nam više ne priređuju ovakve prizore i ugođaje", glasi čestitka.

Na slikama, koje su priložene na čestitki, vidi se plafon koji je prepun vlage jer, po svemu sudeći, komšinicama iz pomenutog stana broj 8 curi voda.

Porodici Vasić je, očigledno, dozlogrdilo da gledaju svoj plafon natopljen vodom i vlagom, te su novogodišnju idilu i čestitku iskoristili kako bi, u ovom slučaju, komšinicama skrenuli pažnju na taj problem.


Ova neobična čestitka izazvala je različite reakcije među stanarima zgrade. Dok su neki podržali porodicu Vasić i smatrali gest potezom hrabrosti, drugi su se pitali da li je javno istupanje bilo neophodno i da li će to doprineti rešavanju problema.

Ovaj slučaj ukazuje na širi problem održavanja stambenih zgrada u Srbiji. Curenje vode, vlaga i slični problemi česti su u mnogim zgradama, a rešavanje istih zahteva saradnju i angažovanje svih stanara.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading