SEDI SAM U ĆELIJI OD ŠEST KVADRATA I NE SKIDA OSMEH S LICA: Najtraženiji kriminalac okružen čuvarima, ali zbog OVOG RAZLOGA niko i dalje ne spava mirno

Autor:

Svet

27.12.2023

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegova grupa dominira zapadnim regionom metropole, gde je nekoliko članova bande ubijeno poslednjih godina

SEDI SAM U ĆELIJI OD ŠEST KVADRATA I NE SKIDA OSMEH S LICA: Najtraženiji kriminalac okružen čuvarima, ali zbog OVOG RAZLOGA niko i dalje ne spava mirno

Foto: o dia printscreen

Zinjo je u zatvoru, ali pitanje je do kada. Tako Brazilci doživljavaju to što je njihov najtraženiji kriminalac Luiz Antonio da Silva Braga u zatvoru. Za sada.

Zinjo je sam tražio da bude u ćeliji od samo šest kvadrata i bez cimera jer u zatvoru ne veruje nikom. Iako u njemu ima svoje ljude.

Brazilski kriminalac plaši se da će ga ubiti pripadnici rivalskih bandi ali i pored toga ne skida osmeh s lica.

Na njega u svakom momentu motre po dva čuvara, ali javnost se s pravom pita do kada će on biti u zatvoru jer je isuviše moćan da bi ostatak života mogao da provede iza rešetaka.

Da Silva Braga poznat kako Zinjo predao se u nedelju federalnoj policiji i poslat je u zatvor Bangu 1, gde se nalaze krijumčari droge, rekao je državni sekretar za javnu bezbednost Viktor Santos.

Republika

Foto: folha.pe printscreen

 

Zinjov advokat nije odgovorio na zahtev AP-a za komentar nakon njegovog hapšenja. Zinjo, vođa jedne od najvećih kriminalnih grupa u brazilskoj državi Rio de Žaneiro, bio je u bekstvu od 2018. godine i protiv njega je bilo raspisano 12 poternica, a predao se posle pregovora sa lokalnim vlastima, saopštila je brazilska federalna policija.

Zinjova grupa dominira zapadnim regionom Rija, gde je nekoliko članova njegove bande ubijeno poslednjih godina.

Veruje se da te kriminalne grupe, poznate kao „milicije“, kontrolišu oko 10 odsto gradskog područja Rija, prema prošlogodišnjoj studiji neprofitne organizacije Fogo Kruzado i istraživačke grupe federalnog univerziteta Fluminense.

Kako Zinjo svuda u narodu ali i u policiji ima svoje ljude, verovatno i među zaposlenima u zatvoru, narod je ubeđen da će on uskoro na slobodu. Kojim putem, to samo on zna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading