PUTOVAO SAM 20 DANA DO NOVOG ZATVORA: Oglasio se Navaljni, a onda je spomenuo VLADIMIRA i DEDA MRAZA!

Autor:

Svet

26.12.2023

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navaljni, koji je osuđen na 30 godina zatvora zbog ekstremizma napisao je još i da je on "sada novi Deda Mraz"

PUTOVAO SAM 20 DANA DO NOVOG ZATVORA: Oglasio se Navaljni, a onda je spomenuo VLADIMIRA i DEDA MRAZA!

Foto: Tanjug/AP

Lider ruske opozicije Aleksej Navaljni za koga se nije znalo gde se nalazi poslednje tri nedelje i da li je uopšte živ, oglasio se na mreži X.

Putovanje do novog zatvora trajalo je 20 dana i bilo je ‘prilično naporno’. U svakom slučaju, ne brinite za mene. Dobro sam. Laknulo mi je što sam konačno stigao", video me je i advokat”, otkrio je Navaljni.

Navaljni, koji je osuđen na 30 godina zatvora zbog ekstremizma napisao je još i da je on "sada novi Deda Mraz".

- Ne kažem 'ho-ho-ho' (kao Deda Mraz), već kažem 'uh, uh, uh' kada pogledam kroz prozor gde vidim mrak iznova i iznova - napisao je Navaljni navodeći i da je u dobrom raspoloženju nakon što je prebačen iz zatvora u regionu Vladimir, koji je relativno blizu Moskve.

- Transportovan sam vrlo čudnom rutom od Vladimira - preko Moskve, Čeljabinska, Jekaterinburga, Vorkute do Harpa. Nisam očekivao da će me ovde iko naći do polovine januara. Zato sam bio iznenađen kada su se otvorila vrata ćelije uz reči 'došao je advokat da vas vidi'. Rekao mi je da me je izgubio, a neki od vas su bili čak i zabrinuti! Hvala vam na pomoći - dodao je Navaljni u tvitu.

On je rekao da njegovi saradnici i pristalice ne brinu za njega i da mu je lakše što je najzad stigao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading