TRAGIČAN INCIDENT NA ULICAMA SLATINE: Mladić namerno AUTOM pregazio bivšeg rivala, pa ga vukao po putu: HOROR zabeležile sigurnosne kamere! (VIDEO)

Autor:

Svet

31.12.2023

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užas i haos zavladali su juče oko podneva na ulicama Slatine, kada je mladić za volanom BMW-a izveo jeziv napad, namerno pregazivši drugog mladića i vukao ga 10 metara po kolovozu i trotoaru.

TRAGIČAN INCIDENT NA ULICAMA SLATINE: Mladić namerno AUTOM pregazio bivšeg rivala, pa ga vukao po putu: HOROR zabeležile sigurnosne kamere! (VIDEO)

Foto: yotube/printscreen/Ionuţ Jifcu

Ceo incident, zabeležen sigurnosnim kamerama, otkriva šokantnu priču ljubavne osvete i besa.

Iako je na prvi pogled delovalo da je incident proistekao iz svađe u saobraćaju, detaljnija istraga je pokazala da je vozač BMW bio bivši dečko devojke kojoj se povređeni mladić udvarao. Drama je počela kada je vozač automobila nakon što je prethodno udario u Sitroen, naglo krenuo unazad i sudario se sa kombijem koji je stajao iza. Ova nesvakidašnja scena privukla je pažnju prolaznika, a situacija se brzo zaoštrila.

Na sigurnosnom snimku se jasno vidi trenutak kada mladić pada pod automobil, a vozač BMW bez imalo milosti mota desno, vozeći s povređenim mladićem zaglavljenim ispod branika kako po ulici, tako i po trotoaru. Devojka koja je bila putnica u Sitroenu ostala je traumatizovana, bežeći vrišteći od stravičnog prizora.

Šokirani prolaznici su hrabro reagovali, sprečivši napadača da pobegne sa mesta zločina, sve dok nije stigla hitna pomoć. Ubrzo potom, građani su se organizovano angažovali kako bi podigli BMW i izvukli povređenog mladića ispod vozila. Nesrećni mladić zadobio je brojne prelome i povrede tokom brutalnog napada.

Istraga je otkrila da je napadač od ranog jutra pratilja vozača Sitroena, a incident je kulminirao kada je primetio svoju bivšu devojku kako ulazi u to vozilo. Motivi ovog brutalnog napada još uvek su predmet istraživanja, dok zajednica ostaje zapanjena ovim šokantnim događajem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading