SKANDAL U OSNOVNOJ ŠKOLI: Učiteljica bacila olovku na učenika i izazvala policijsku istragu!

Autor:

Svet

23.11.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Incident u osnovnoj školi "Victor Hugo"

SKANDAL U OSNOVNOJ ŠKOLI: Učiteljica bacila olovku na učenika i izazvala policijsku istragu!

Foto: Shutterstock

U Osnovnoj školi "Victor Hugo" u Graulhetu, Francuska, došlo je do neobičnog incidenta koji je izazvao veliku pažnju javnosti. Učiteljica je, tokom časa, bacila olovku ka jednom od učenika, a olovka je nespretno pogodila učenika pravo u lice, udarivši ga u naočare.

Iako učenik nije zadobio povrede, roditelji su odlučili da podnesu tužbu tvrdeći da je njihovo dete žrtva nasilja.



Tužba roditelja



Nakon ovog incidenta, roditelji učenika su odlučili da preduzmu pravne korake i podnesu tužbu protiv učiteljice. Smatrajući da je njihovo dete bilo žrtva nasilja, odlučili su da stvore pritisak na školu i sistem kako bi se incident istražio i adekvatno sankcionisao.


Policijska istraga i mogući kazneni progon



Tužba roditelja dovela je do pokretanja policijske istrage, a sada se učiteljica suočava sa mogućim kaznenim progonom. Tužitelji trebaju doneti odluku da li će podići optužnicu protiv učiteljice, dok sindikati učitelja izražavaju nezadovoljstvo celokupnom situacijom.


Reakcija sindikata i sistem nakon istrage



Sindikati učitelja su izrazili nezadovoljstvo celokupnom situacijom, posebno nakon što je policija pozvala na ispitivanje učiteljicu i uzela joj otiske prstiju. Sistem je doveden u pitanje, a javnost prati razvoj događaja sa velikom pažnjom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Zemunka

23.11.2023 21:38

Ako je zbog huliganštine, jadni ti roditelji koji ga hrane! A ima i blesavih profana, stoji. Uglavnom biće njima štrajkova.