POZNATOG BIZNISMENA OTELI ISTRENIRANI EKVADORSKI PLAĆENICI! Spakovali strarletu i njega u blindirani BMW pa prevrnuli celu vilu - porodica očajna, prete im BOMBOM! (FOTO)

Autor: Sanja Bojanović

Svet

19.12.2023

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otmicu je izveo naizgled dobro organizovan i naoružan tim.

POZNATOG BIZNISMENA OTELI ISTRENIRANI EKVADORSKI PLAĆENICI! Spakovali strarletu i njega u blindirani BMW pa prevrnuli celu vilu - porodica očajna, prete im BOMBOM! (FOTO)

Foto: Shutterstock

Ekvador je postao poprište dramatičnog događaja kada je banda od najmanje 15 maskiranih muškaraca kidnapovala britanskog biznismena milionera, Kolina Armstronga (78), iz njegovog luksuznog doma.

Armstronga su oteli iz njegovog doma u subotu, a otmicu je izveo naizgled dobro organizovan i naoružan tim, koji je navodno bio prerušen u policajce. Biznismena su odvezli u crnom BMW-u, koji je kasnije pronađen napušten pored puta.

Armstrong, koji živi u Ekvadoru sa svojom devojkom iz Kolumbije koja je poznata starleta, Ketrin Paolo Santos, nije viđen ni od otmice.

Njegov sin Nik Armstrong, koji radi u porodičnom biznisu u Severnom Jorkširu, hitno je odleteo u Ekvador kako bi pomogao u lociranju svog oca. Porodica je izrazila zabrinutost i očajanje, a Nik planira iskoristiti svoje kontakte u Ekvadoru kako bi pomogao policiji i osigurao oslobađanje oca.

Do otmice je došlo u jeku naglog porasta nasilja povezanog sa trgovinom drogom u delovima Ekvadora. Krvavi tragovi ostavljeni su na Armstrongovom ranču u provinciji Los Rios, gde su otmičari pretresali imanje.

Iako je lokalna policija potvrdila kidnapovanje, za sada nije poznato da li su otmičari zahtevali otkup, a sudbina biznismena ostaje nepoznata. Situacija je dodatno komplikovana pretnjom bombe, koja je navodno povezana sa ovim slučajem. Porodica moli za pomoć i apeluje na zajednicu kako bi se osiguralo sigurno oslobađanje Armstronga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading