TRAGEDIJA! MLADIĆ UPAO U RUPU DUBOKU 1,5 METAR! Posle sedam dana borbe, isključili mu aparate!

Autor:

Svet

08.12.2023

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladić (23) preminuo nakon sedmodnevne borbe za život.

TRAGEDIJA! MLADIĆ UPAO U RUPU DUBOKU 1,5 METAR! Posle sedam dana borbe, isključili mu aparate!

Foto: Youtube

Dvadesettrogodišnji mladić je preminuo nakon što je upao u rupu duboku 1,5 metar na plaži na ostrvu Bribie u Australiji i ostao zatrpan peskom. Sumnja se da je rupa iskopana za pečenje svinje, prenosi Sky news.

Džoš Tejlor je nedelju dana bio na aparatima u bolnici, ali je juče preminuo.

Sve se dogodilo u udaljenom kampu, zbog čega službe nisu mogle odmah reagovati, a prijatelji su uspeli da ga izvuku iz rupe tek nakon što se 15 ljudi priključilo spsavanju. Reanimiran je i helikopterom prebačen u bolnicu Princess Alexandria u Brisbaneu.

- Borio se koliko je mogao i on je najhrabrija osoba koju ćemo ikada upoznati - rekli su njegovi roditelji koji su potvrdili da su aparati za održavanje života isključeni nekoliko sati pre Džošove smrti.

 S obzirom na to da je istraga u toku, policija je pozvala sve koji imaju snimke nadzornih kamera sa severnog dijela otoka Bribie da se odmah jave. 

- Bio je najbolji sin, brat, dečko i prijatelj kojeg smo svi mogli poželeti. Volimo te i nedostajaćeš nam svake minute, svakog dana. Zbogom, prijatelju, do ponovnog susreta - dodali su roditelji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading