PLJUŠTE IZVINJENJA! Prisustvovali polugoloj žurci, sad se kaju - ima i uhapšenih!

Autor:

Svet

28.12.2023

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na zabavi bile mnoge javne ličnosti.

PLJUŠTE IZVINJENJA! Prisustvovali polugoloj žurci, sad se kaju - ima i uhapšenih!

Foto: east2west news / WillWest News / Profimedia

Više ruskih poznatih ličnosti izvinilo se nakon što su prisustvovali ''skoro goloj zabavi'' na kojoj su navodno promovisane ''LGBT vrednosti'' u moskovskom noćnom klubu Mutabor, a reper Nikolaj Vaslijev Vacio zadržan je 15 dana u zatvoru, nakon što je proglašen krivim za ''propagandu o netradicionalnim seksualnim vezama" jer je fotografisan u ''rizičnom kostimu''.

Na zabavi su prisustvovali novinarka i javna ličnost Ksenija Sobčak, glumica Lolita Milavskaja, kao i muzičar i pobednik na takmičenju za pesmu Evrovizije 2008. Dima Bilan, prenosi Tajms.

Sobčak je izjavila da je njeno prisustvo bilo ''glupa nesreća'', dok je Bilan objavio video-snimak na kojem je rekao da to što je prisustvovao na zabavi nije odraz onoga što je on.

Ruski pravosudni organi okarakterisali su da je zabava imala za vilj promovisanje LGBT odnosa.

- Održavanje ovakvih događaja u vreme kada naši momci ginu u Severnom vojnom okrugu i mnoga deca gube očeve je cinično. Naši vojnici na frontu se definitivno ne bore za ovo - saopštila je članica ogranizacije ''Liga za bezbedni internet'' Ekaterina Mizulina.

Organizatorka zabave, TV voditeljka i blogerka Nastja Ivlejeva, izvinila se i priznala da je zabava ''bila potpuno neprikladna'' u trenutku u kojem je nacija u ratu.

- 'Izvinjavam se svima. U potpunosti i potpuno priznajem svoju odgovornost za ono što se dogodilo - rekla je ona.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Miki

28.12.2023 14:58

Samo streljati stoku