DRAMATIČAN SNIMAK: Policija spasila devojku koja je skočila pod voz! (VIDEO)

Autor:

Svet

27.12.2023

20:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policajci heroji: Dramatično spasavanje devojke na železničkoj stanici

DRAMATIČAN SNIMAK: Policija spasila devojku koja je skočila pod voz! (VIDEO)

Foto: printskrin


Policija Češke je nedavno objavila snimak spasavanja 21-godišnje devojke koja je pokušala samoubistvo skočivši pod voz. Incident se dogodio na železničkoj stanici u Kolinu, a brza reakcija policajaca Mateja Novotnog i Štepana Liske je bila ključna u spasavanju mlade devojke.


Hitna intervencija na licu mesta



Kada su dobili informaciju o incidentu, policajci su odmah reagovali i stigli na lice mesta za samo dva minuta.

Pronašli su povređenu devojku pored pruge i odmah pristupili pružanju prve pomoći. Korišćenjem podveza uspeli su da zaustave krvarenje na povređenim udovima, dok su istovremeno pažljivo komunicirali sa devojkom.


Spasavanje života i dolazak hitne pomoći



Policajci su nastavili sa pružanjem pomoći sve dok hitna pomoć nije stigla na lice mesta. Devojka je prebačena u kola hitne pomoći, a zatim helikopterom prevezena u bolnicu u Pragu.

Zahvaljujući brzoj reakciji i veštini policajaca, devojka je bila u stabilnom stanju kada je prevezena u bolnicu.



Zahvalnost mlade devojke



Nakon dramatičnog spasavanja, devojka je javno izrazila zahvalnost policajcima na društvenim mrežama. Istakla je da joj je policija spasila život i zamolila da im prenesu njenu iskrenu zahvalnost. Njena otvorena zahvalnost svedoči o velikom uticaju koji su policajci imali na njen život.

Ovaj događaj naglašava važnost brze reakcije i veštine policajaca u spašavanju života. Njihova hrabrost i predanost su bili ključni u sprečavanju tragedije i pružanju pomoći mladoj devojci u nevolji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading