LJUDIMA SEKLI GENITALIJE I SVE TO PRENOSILI UŽIVO Radnik hotela priznao da je učestvovao u JEZIVOM zločinu

Autor: Jutarnji

Svet

16.12.2023

22:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandalozne optužbe u vezi sa sudskim procesom ‘The Eunuch Makers‘

LJUDIMA SEKLI GENITALIJE I SVE TO PRENOSILI UŽIVO Radnik hotela priznao da je učestvovao u JEZIVOM zločinu

Foto: facebook


Radnik hotela Jon Čičur (28) je priznao da je bio umešan u šokantnu zaveru koja je obuhvatala kastraciju tela pomoću stezaljki.

Ova jeziva praksa prenošena je uživo na web stranici pod nazivom ‘The Eunuch Makers‘, a navodni organizator čitave akcije, Norvežanin Marius Gustavson, poznat kao ‘The Eunuch Maker‘, optužen je za užasne zločine.


Uklanjanje genitalija i teške telesne povrede



Zaverenička grupa izvršila je dve modifikacije tela koje su rezultirale teškim telesnim povredama. Gustavson je navodno uklonio sopstvene genitalije, a praksa je povezana sa supkulturom u kojoj muškarci postaju ‘nulos‘ i ‘nulificiraju‘, odnosno uklanjaju genitalije.

Osim toga, zavera je obuhvatala do 29 ekstremnih telesnih modifikacija, uključujući uklanjanje delova tela i trgovinu delovima tela kod još osam muškaraca.


Uloga osumnjičenih i optuženih



Čičur je navodno bio deo Gustavsonovog najužeg kruga i bio je uključen u kastraciju stezanjem, dok su ostali osumnjičeni uključeni u različite jezive zločine.

Bivši medicinski tehničar Nataniel Arnold (46), Džejkob Krimi-Eplibi (23) i Damien Brins (36) su takođe optuženi za uklanjanje delova tela Gustavsonu, a hirurg Piter Vejts (66) priznao je da je bio uključen u zaveru za nanošenje teških telesnih povreda.


Priznanja i nadolazeća suđenja



Arnold je priznao krađu lidokaina dok je radio kao medicinski tehničar u bolnici Čelzi i Vestminster, kao i posedovanje ekstremnih pornografskih slika. Sudski procesi za ove šokantne zločine su u toku, a presude bi trebalo da budu izrečene 12. januara.

U međuvremenu, ostali osumnjičeni poput Mariusa Gustavsona, Damiena Brinsa i Stefana Šarfa, suočavaju se sa optužbama za užasne zločine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Hag

17.12.2023 15:57

Ovo čitaju naša deca!!? Boli me uvo što su kanibali sekli polne organe... Sada neka seku glave jedni drugima.