ŠOKANTNA OTKRIĆA O RAZVRATNOM ŽIVOTU BILA KLINTONA U NOVOM NETFLIKSOVOM DOKUMENTARCU: Detalji o aferi sa Monikom Levinski i skandalima na 'Pedofilskom ostrvu'!

Autor:

Svet

28.11.2023

20:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U novoj knjizi i dokumentarcu, koji su se bavili zločinima američkog milijardera Džefrija Epstajna, otkrivene su brojne pikantne detalje iz života njegovog prijatelja, bivšeg američkog predsednika Bila Klintona.

ŠOKANTNA OTKRIĆA O RAZVRATNOM ŽIVOTU BILA KLINTONA U NOVOM NETFLIKSOVOM DOKUMENTARCU:  Detalji o aferi sa Monikom Levinski i skandalima na 'Pedofilskom ostrvu'!

Foto: Tanjug/AP


**Kontroverze oko "Pedofilskog ostrva"**



Epstajn je navodno dodao Bila Klintona na spisak svojih moćnih prijatelja krajem devedesetih godina.

Klintona je tada opterećivala narušena reputacija nakon niza skandala, te su milionske donacije od Epstajna bile slamka spasa. Otkriveno je da su njih dvojica zajedno sa glumcima Kevinom Spejsijem i Krisom Takerom putovali u Afriku Epstajnovim privatnim avionom "Lolita ekspres", zbog sumnji da je Epstajn u njemu podvodio maloletne devojke.


**Sumnjive veze i posete ostrvu**



Epstajn je završio iza rešetaka zbog pedofilije, a njegova zlodela su isplivala u javnosti, što je Klintona dovelo u nezavidan položaj. Ipak, otkriveno je da je Klintona viđao na Epstajnovom privatnom ostrvu, koje je kasnije prozvano "Pedofilsko ostrvo" i "Ostrvo orgija".

Jedan od radnika na ostrvu je potvrdio da je Klintona često viđao tamo, dok je jedna od Epstajnovih žrtava, Virdžinija Roberts, takođe potvrdila njegove posete ostrvu.


**Afere sa Gislejn Maksvel**



Nova knjiga tvrdi da Klinton nije posetio ostrvo zbog nelegalnih seksualnih radnji sa maloletnicama, već zbog afere sa Gislejn Maksvel, bivšom Epstajnovom devojkom koja je za njega vrbovala mlade devojke. Klinton je 2002. godine bio viđen kako se slika sa Maksvel ispred "Lolite ekspres", a navodno su aferu započeli upravo u tom avionu.

 

 


**Kontroverzne izjave i "Jedina žena u Beloj kući"**



Prema autorima knjige, Klinton je Epstajnu priznao da je sa Monikom Levinski bio samo zato što je ona bila "jedina žena u Beloj kući". Epstajn je bio fasciniran ovom aferom, smatrajući Moniku "suviše neprivlačnom". Takođe, Epstajn je imao umetničku sliku u svojoj vili na kojoj je Klinton odeven u plavu haljinu, nalik na čuvenu Monikinu plavu haljinu sa flekom od sperme.


**Zvanične negacije i reakcije**



Klinton je demantovao tvrdnje o vezi sa Maksvelovom kao "kompletnu laž", slično kao što je negirao aferu sa Monikom Levinski pre 1998. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading