DIMITRIJA KOJI JE IZBO DEVOJKU 57 PUTA PUŠTAJU NA SLOBODU! Izlazi iz ZATVORA jer je GOJAZAN, roditelji devojke očajni

Autor:

Svet

14.11.2023

21:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dimitrija iz Italije, koji je pre šest godina izbo svoju devojku Eriku na smrt 57 puta nakon svađe, danas je pušten iz zatvora u kućni pritvor.

DIMITRIJA KOJI JE IZBO DEVOJKU 57 PUTA PUŠTAJU NA SLOBODU! Izlazi iz ZATVORA jer je GOJAZAN, roditelji devojke očajni

Foto: Društvene mreže

Sudija je doneo presudu da bi Dimitri trebalo da bude pušten iz zatvora zbog zdravstvenih razloga - ne može da prati program gubitka težine. Ovaj slučaj je izazvao brojne reakcije javnosti zbog odluke suda da se ubica pusti na slobodu.

Dimitri Frikano (35) je 2017. godine ubio Eriku Preti (28) tokom odmora na Sardiniji. Uprkos tome što je osuđen na 30 godina zatvora zbog brutalnog ubistva, sudija je doneo presudu da bi trebalo da bude pušten iz zatvora kako ne bi umro od gojaznosti. Suđenje je bilo odloženo zbog pandemije korona virusa, a Dimitri je prebačen u kućni pritvor nakon što je u zatvoru proveo samo godinu dana.


U početku je Dimitri tvrdio da su Eriku ubili lopovi, ali je kasnije priznao zločin.

"Prebacila mi je zbog mrvica u krevetu i udarila me u glavu. Tada sam je ubio", rekao je on. Njegov advokatski tim je rekao da se njihov klijent bori sa nizom problema, uključujući nervozu, poremećaj ličnosti i apneju u snu. Doktori su tvrdili da je u tolikom riziku od srčanih problema da mu je potrebna posebna dijeta koju ne može da prati u zatvoru.


Međutim, odluka suda je izazvala bes porodice Erike. Njen otac Fabricio Preti je izjavio da se ni moćni gangsteri ne tretiraju tako dobro u zatvoru.

"Kućni pritvor za Dimitrija? To je sramna odluka. Niko mi neće vratiti moju devojčicu. Bol je još veći jer je tako rano pušten. Rana je opet otvorena, kao da sam dobio ubod u srce", rekao je očajni otac.


Dimitri se obratio italijanskim medijima i rekao da ne živi od dana kada je ubio Eriku.

"Živim u invalidskim kolicima, nisam se kupao godinama jer ne mogu da izađem iz ćelije. Voleo bih da sam ja umro umesto Erike. Ne živim od toga dana, nisam živeo šest godina", rekao je on. Dimitri je dodao da je njegov život u opasnosti i da bi mogao da umre svakog trenutka. "Živeo sam za nju. Izvinio sam se njenim roditeljima, ne znam šta se desilo", dodao je on.


Erikina porodica živi u istom gradu kao i ubica.

"Sramota je da ubica koji je osuđen na 30 godina bude pušten iz zatvora jer je gojazan. Ne mogu da zamislim šta će biti ako ga sretnem na ulici ili kod doktora. Mora da se vrati u zatvor, to je jedino mesto na kom treba da bude", dodao je otac žrtve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading