SANDRA KOJA JE UPADALA NA SVADBE I KRALA POKLONE PUŠTENA NA SLOBODU! Evo kako je razotkrivena i šta su rekli MLADENCI

Autor:

Svet

14.11.2023

20:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšena žena iz Misisipija, koja je godinama ukrala novac i poklone na svadbama širom zemlje, ponovo je na slobodi nakon što je platila kauciju.

SANDRA KOJA JE UPADALA NA SVADBE I KRALA POKLONE PUŠTENA NA SLOBODU! Evo kako je razotkrivena i šta su rekli MLADENCI

Foto: Florence Alabama Police Dept

Sandra Henson

 Sandra Lin Henson (57) je uhapšena 30. septembra na venčanju u Misisipiju, a sada su isplivali novi detalji o njenom poslednjem hapšenju.

Henson je već šest godina putovala po svadbama širom Sjedinjenih Država, pretvarajući se da je gost kako bi ukrala novac i poklone. Međutim, na poslednjem venčanju u Beldenu, članovi mladine porodice su je uhvatili u krađi.

Mladina sestra je prva primetila Henson na prijemu, a kasnije je viđena kako pretura po tašnama. Kada je upitana ko je ona, Henson je rekla da je tu zbog mlade, ali su članovi porodice postajali sve sumnjičaviji jer niko nije poznavao tu ženu.

Foto: Florence Alabama Police Dept

 

 


Nakon što su je opkolili, Henson je priznala krađu i izvadila 200 dolara koje je ukrala na svadbi. Policija je odmah reagovala i odvela je, a svadba je nastavljena po planu. Međutim, ovo nije bilo prvo hapšenje za Henson. Ona je već ranije hapšena u Tenesiju i Misisipiju zbog sličnih krivičnih dela.


Tokom istrage, vlasti Alabame su otkrile da je Henson ukrala predmete sa devet drugih venčanja u toj državi. Veruje se da je tako otela desetine hiljada dolara. Sada je ponovo na slobodi nakon što je platila kauciju, ali se postavlja pitanje kako je uopšte uspela da bude na uslovnoj slobodi nakon prethodnih hapšenja.

Zanimljivo je da se Henson pretvarala da je gost na svadbama i nije imala nikakve veze sa mladencima ili njihovim porodicama. Ipak, uspevala je da ukrade velike količine novca i poklone, što je zaista neobično. Sada se postavlja pitanje koliko je još sličnih krađa izvršila širom zemlje, s obzirom na to da je obilazila svetkovine već šest godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading