ČOVEK DRŽI NEKOLIKO DECE KAO TAOCE! Akcija policije trajala 12 sati, niko nema INFORMACIJE šta se sa njim desilo

Autor:

Svet

14.11.2023

19:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna osoba se začas zabarikadirala u zabačenom mestu Venus u okrugu Hajlends na Floridi, držeći više dece kao taoce.

ČOVEK DRŽI NEKOLIKO DECE KAO TAOCE! Akcija policije trajala 12 sati, niko nema INFORMACIJE šta se sa njim desilo

Foto: Profimedia

Kako je saopštila kancelarija šerifa tog okruga u utorak, situacija traje već od ponedeljka uveče. Iako još uvek nema detalja o tačnoj lokaciji, vlasti su potvrdile da se incident dešava u jugoistočnom delu okruga Hajlands, u zajednici po imenu Venus.

Kako je vreme prolazilo, situacija je postajala sve napetija. Zbog toga je jedinica okruga Hajlands pozvala na pomoć SWAT tim okruga Polk kako bi rasteretili situaciju. Ipak, kako prenosi Telegraf, situacija je sada pod kontrolom i ne predstavlja opasnost za ostatak zajednice.

Iako još uvek nema detalja o motivima osobe koja je preuzela decu kao taoce, ova vest je izazvala veliko interesovanje javnosti. Osim što je reč o neobičnom i dramatičnom događaju, interesovanje se dodatno povećava i zbog činjenice da su deca u pitanju.

Na sreću, situacija se završila bez žrtava i svi putnici su preživeli. Međutim, za sada nije poznato šta se desilo sa osobom koja je držala decu kao taoce i da li je pružila odgovore na pitanja koja su postavljena.

BONUS VIDEO
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading