SKANDAL! SOCIJALNA RADNICA OPTUŽENA ZA ZLOSTAVLJANJE DEČAKA (13)! Otkrivena još MRAČNIJA PROŠLOST i njenog verenika koji je SILOVATELJ

Autor:

Svet

13.11.2023

20:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Socijalna radnica iz Ohaja, Pejton Širs (24), nedavno je optužena za seksualno zlostavljanje 13-godišnjeg dečaka o kome je brinula.

SKANDAL! SOCIJALNA RADNICA OPTUŽENA ZA ZLOSTAVLJANJE DEČAKA (13)! Otkrivena još MRAČNIJA PROŠLOST i njenog verenika koji je SILOVATELJ

Foto: Police

 Međutim, ovaj slučaj je dobio još veću pažnju javnosti kada se saznalo da je Širs verena za Nikolasa Raftera (27), muškarca koji je služio kaznu zbog ugrožavanja dece i suočio se sa optužbama za silovanje 14-godišnje devojčice.

Pejton Širs je radila za Nacionalni program za zastupanje mladih (NIAP), koji se bavi podrškom porodicama uključenim u sistem hraniteljstva. Međutim, sada se suočava sa ozbiljnim optužbama za nezakonito seksualno ponašanje sa maloletnikom, nakon što je majka dečaka pronašla uznemirujuće tekstualne poruke između nje i dečaka.

 

 


Nikolas Rafter je u zatvoru proveo skoro pet godina zbog dve tačke za provalu i jednu za ugrožavanje dece. Nakon što je pušten, Rafter je stavljena pod intenzivan nadzor na uslovnu slobodu na pet godina i bio je predmet nasumičnih pregleda droga do jula 2022. Međutim, njegova prošlost se sada ponovo istražuje kada se saznalo da je verenik Pejton Širs i otac njenog deteta.

Rafter je bio optužen za drogiranje i napad na 14-godišnju devojku kada je imao 19 godina. Navodno je devojci dao drogu, a zatim je seksualno zlostavljao. Iako su optužbe za silovanje, seksualno zlostavljanje i protivpravno seksualno ponašanje sa maloletnikom odbačene, Rafter je priznao krivicu za ugrožavanje dece.

Ovaj slučaj je šokirao javnost, posebno zbog činjenice da je Pejton Širs podržavala smrtnu kaznu za pedofile na društvenim mrežama. Širs je takođe bila aktivna na društvenim mrežama, deleći slike svog jednogodišnjeg sina i verenika.

 

 

 

 


Dečakova majka je pronašla Pejton Širs na kameri za zvono na vratima njihove kuće, dok je bila odsutna. Širs je navodno bila sa pištoljem i pretila da će ubiti majku i sebe, govoreći da su joj ona i njen sin uništili život.

Pejton Širs je optužena za nezakonito seksualno ponašanje sa maloletnikom, zastrašivanje žrtve zločina i zastrašivanje svedoka zločina. Međutim, ona je i dalje nevina dok se ne dokaže suprotno.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading