SVEŠTENIK PREKLAO POPADIJU VIKTORIJU PRED ROĐENOM DECOM! Sin prvenac Danilo morao da uteši sestru nakon što je našla glavu svoje majke u zamrzivaču - cela parohija znala da se bavio MAGIJOM!

Autor:

Svet

05.11.2023

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je istražila slučaj i pronašla Viktorijinu glavu u zamrzivaču porodice.

SVEŠTENIK PREKLAO POPADIJU VIKTORIJU PRED ROĐENOM DECOM! Sin prvenac Danilo morao da uteši sestru nakon što je našla glavu svoje majke u zamrzivaču - cela parohija znala da se bavio MAGIJOM!

Foto: shutterstock

U Rusiji se nedavno dogodio jeziv zločin koji je šokirao celu zemlju. Sveštenik Mihailo Zubarev, poreklom iz arktičkog regiona Murmansk, optužen je za ubistvo svoje supruge Viktorije Zubareve tokom Noći veštica pred očima njihove osmogodišnje ćerke.

Ovaj užasan incident poslao je talas šokiranja kroz rusku zajednicu i postavlja ozbiljna pitanja o bezbednosti i mentalnom zdravlju pojedinaca.

Prema izveštajima, Zubarev, koji je radio kao zatvorski sveštenik, izvodio je neobične rituale i ponašao se čudno prema svojoj porodici, što je izazvalo zabrinutost njegovih parohijana. Ranije ovog meseca, Ruska pravoslavna crkva je suspendovala Zubareva zbog njegovog neprimerenog ponašanja.

Zastrašujući zločin desio se kada je Zubarev, koristeći oštar predmet, prerezao vrat svojoj supruzi Viktoriji. Nakon ovog užasnog čina, on je raskomadao njeno telo i ostavio šokiranu osmogodišnju ćerku da svedoči ovom strašnom događaju. Devojčica je, preplašena i traumatizovana, pozvala svog starijeg brata, koji je brzo stigao u kuću porodice.

Policija je istražila slučaj i pronašla Viktorijinu glavu u zamrzivaču porodice, dodatno potvrđujući brutalnost ovog zločina.

Sveštenik Mihailo Zubarev trenutno se nalazi u pritvoru, a policija sprovodi detaljnu istragu ovog slučaja. Ako bude osuđen za ovaj užasan zločin, preti mu doživotna kazna zatvora.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading