SRBI "RAZAPELI" MAJKU DVOJE DECE! Slavila praznik onda su se SVI OBRUŠILI NA NJU: Napljuvali me, namazali me.... (VIDEO)

Autor:

Vesti

01.11.2023

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka je istakla da su svi članovi njene porodice kršteni i da slave Božić i krsnu slavu.

SRBI "RAZAPELI" MAJKU DVOJE DECE! Slavila praznik onda su se SVI OBRUŠILI NA NJU: Napljuvali me, namazali me.... (VIDEO)

Foto: Pixabay.com

Svake godine, širom sveta, Noć veštica donosi zabavu, kostime i slatkiše. Međutim, u Srbiji, ovaj praznik često izaziva kontroverze i podeljene reakcije, jer se suočava s tumačenjima i stavovima o tome da li ga treba slaviti. Nedavno je jedna majka postala predmet kritika na društvenoj mreži X zbog svoje objave u vezi s Noći veštica.

Naime, ova majka je na ovoj društvenoj mreži podelila sliku svoje dece maskirane za Noć veštica, okružene ukrašenim bundevama i poslasticama. Međutim, nije ni slutila da će ova fotografija izazvati gnev mnogih korisnika Twittera. U svom postu je navela da je doživela hejt, uvrede i kritike.

 

 

Majka je istakla da su svi članovi njene porodice kršteni i da slave Božić i krsnu slavu, ali je Noć veštica želela iskoristiti kako bi provela kvalitetno vreme sa svojom decom. Oni su zajedno pripremali hranu, ukrašavali bundeve i provodili vreme u zabavi. Bila je odlučna da ponovi ovu aktivnost prvom prilikom.

Ipak, ni ova njena objava nije prošla bez kritika. Jedan korisnik je istakao da postoji način za provođenje kvalitetnog vremena s decom i bez slavljenja tuđih praznika i poštovanja tuđe tradicije.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
srbin iz srbije

01.11.2023 12:55

Noc vestica sektasko obelezje i treba ga ZABRANITI u Srbiji.