UHAPŠEN SIN ŠIZOFRENICAR ZA UBISTVO MAJKE: Žena (67) pronađena mrtva u kutiji u svom stanu

Autor:

Svet

04.11.2023

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena, stara 67 godina, pronađena je mrtva u kutiji u svom stanu u Njujorku.

UHAPŠEN SIN ŠIZOFRENICAR ZA UBISTVO MAJKE: Žena (67) pronađena mrtva u kutiji u svom stanu

Foto: Tanjug/AP

policija

Njeno telo je otkriveno juče, oko 12.15 časova, nakon što je socijalni radnik došao u njenu kuću kako bi obavio redovnu kućnu posetu

Nažalost, ovaj slučaj je još jedan u nizu koji ukazuju na sve veći broj nasilja u porodici.  Prema policijskim izvorima, sin nesrećne žene, koji navodno boluje od šizofrenije, priznao je da je udario svoju majku u glavu, što je dovelo do smrti.

Nakon toga, 36-godišnjak je uhapšen i trenutno se nalazi u pritvoru. U isto vreme, kancelarija glavnog medicinskog istražitelja grada Njujorka utvrdiće tačan uzrok smrti, iako je na telu žene otkrivena vidljiva povreda glave. 

Komšinica nesrećne žene izjavila je za medije da su uvek čuli buku iz stana, ali da nisu ništa posumnjali sve dok nisu čuli vesti o ovom tragičnom događaju.

"Tamo gore uvek prave buku, tako da nije ništa neobično što znam da se to desilo", ispričao je komšija koji živi ispod njih. 

Ovaj slučaj izazvao je tugu i šok u komšiluku, kao i u široj javnosti. Nasilje u porodici je ozbiljan problem koji se ne sme ignorisati, a u ovom slučaju je došlo do tragičnog ishoda. Nadamo se da će ova tragedija podstaći vlasti da preduzmu mere kako bi se sprečilo dalje nasilje u porodici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading