BAKA (74) OSVOJILA DŽEKPOT NA LUTRIJI PA FRAPIRALA PORODICU KAD IM JE REKLA NAŠTA ĆE POTROŠITI PARE! Ne pristaje na kompromis!

Autor:

Svet

03.11.2023

22:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Volim svoju majku više od svega, ali njena strast prema baštenskim patuljcima me izluđuje. Svaki put kada idemo u kupovinu, ona otkrije novog patuljka kojeg mora da kupi, kaže ćerka dobitnice.

BAKA (74) OSVOJILA DŽEKPOT NA LUTRIJI PA FRAPIRALA PORODICU KAD IM JE REKLA NAŠTA ĆE POTROŠITI PARE! Ne pristaje na kompromis!

Foto: Shutterstock

Džoan Bakingem, 74-godišnja stanovnica Birmingema u Engleskoj, zajedno sa nekoliko svojih komšija, nedavno osvojila džekpot na lutriji milion funti (oko 1,15 miliona evra).

Međutim, ono što je privuklo pažnju javnosti nije samo veliki dobitak, koji su ljudi osvojili na lutriji poštanskih brojeva, već i neobični planovi Džoan na šta planira da potroši svoj deo novca.

Kada je nagrada među komšijama podeljena, Džoan je svojih 111.111 funti (skoro 130.000 evra) odlučila da potroši na nešto što je njenu porodicu zaprepastilo. 

Džoan je, naime, priznala da je strastvena kolekcionarka baštenskih patuljaka, a veći deo dobitka upravo namerava da potroši kako bi upotpunila kolekciju.

- Volim baštenske patuljke, volim da ih skupljam u svojoj bašti, a novac nameravam da potrošim na baštenske patuljke - rekla je Džoan sa čime se njena ćerka ne slaže.

- Volim svoju majku više od svega, ali njena strast prema baštenskim patuljcima me izluđuje. Svaki put kada idemo u kupovinu, ona otkrije novog patuljka kojeg mora da kupi.

Džoan, što je najgore, planira da svakom članu svoje porodice kupi baštenskog patuljka. Pored toga, kao kompromis, namerava da organizuje odmor za sebe i svoje dve ćerke i njihove porodice, tako da će porodično putovanje u SAD biti jedan od načina da se svi zajedno raduju ovom dobitku.

Džoan Bakingem inače nikada nije živela u luksuzu i kako je rekla, ostaće verna svojim principima.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading