ŽENA POJELA PICU U RESTORANU U ITALIJI I UMRLA! Njenom suprugu se bore za život! NEVEROVATNO ŠTA JE PRONAĐENO U HRANI, PAZITE SE!

Autor:

Svet

01.11.2023

18:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Par je otišao na večeru u restoran u subotu uveče gde su jeli picu. Već sledećeg dana osećali su se loše. Glavobolje, jaki bolovi u stomaku i povraćanje prisilili su ih da potraže medicinsku pomoć.

ŽENA POJELA PICU U RESTORANU U ITALIJI I UMRLA! Njenom suprugu se bore za život! NEVEROVATNO ŠTA JE PRONAĐENO U HRANI, PAZITE SE!

Foto: Facebook

Đerardina Korsano (48) iz grada Avelino u Italiji preminula je u bolnici "Ariano Irpino" nakon što je sa suprugom Anđelom Meninom (52) večerala u obližnjem restoranu gde su se otrovali.

Lekari se trenutno bore za život Anđela Menina, a pretpostavlja se da su se otrovali botulinom, jednim od najjačih poznatih otrova.

Par je otišao na večeru u restoran u subotu uveče gde su jeli picu. Već sledećeg dana osećali su se loše. Glavobolje, jaki bolovi u stomaku i povraćanje prisilili su ih da potraže medicinsku pomoć. Hitno su prevezeni u bolnicu gde su lekari pokušali da im pomognu.

Nažalost, Đerardina Korsano je izgubila bitku za život, dok još traje borba za život njenog supruga koji je prebačen u kliniku u Napulju. 

Prema izvorima lokalnih medija, istraga je utvrdila da je najverovatnije došlo do trovanja botulinom. Botulin je toksin poznat po svojoj izuzetno jakoj toksičnosti i sposobnosti da brzo i nepovratno blokira neuromišićni prenos. Ovaj otrov može izazvati ozbiljne paralitičke efekte.

Istraga bi trebalo da utvrdi kako se ovaj otrov, koji proizvodi bakterija klostridijum botulinum  našao u hrani.

Bonus video

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading