KOD KINESKOG NARKO-DILERA PRONAĐENI DINARI: Italijanska policija u šoku - ispituje se da li je sarađivao sa kriminalcima iz Srbije!

Autor:

Hronika

30.10.2023

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kineski državljanin je, kako navode italijanski mediji, u policijskoj bazi podataka jer ilegalno boravi u toj zemlji, a povezuju ga i sa Srbijom.

KOD KINESKOG NARKO-DILERA PRONAĐENI DINARI: Italijanska policija u šoku - ispituje se da li je sarađivao sa kriminalcima iz Srbije!

Foto: Italijanska policija, Tanjug/AP

Zaplena

Italijanska policija uhapsila je narko-dilera, kineskog državljanina (50), u noći između četvrtka i petka nakon što je kod njega nađena manja količina različitih vrsta narkotika koje je čuvao, kako se sumnja, za dalju prodaju, kao 130 evra i 870 dinara.

Prema navodima italijanskih medija, osumnjičeni se tereti da je počinio krivično delo posedovanje u cilju trgovine opojnim supstancama.

- Kritične večeri oko 3.30 sati u Ulici Via di Zipoli, policijski auto presreo je kineskog državljanina u naselju gde su mahom naseljeni njegovi sunarodnici. Osumnjičeni se odmah "odao" svojim čudnim ponašanjem, jer je nakon što je ugledao patrolu ubrzao hod i pokušao da pobegne - navode lokalni mediji i dodaju:

- Kada su ga karabinijeri uhvatili on je postao nervozan, a detaljnim pretresom nađeno mu je osam providnih kesica sa amfetaminom, količine oko 20 grama. Nađena mu je precizna vagica za merenje, 130 evra i 870 dinara, kao i telefon koji će biti poslat na veštačenje.

Kineski državljanin je, kako navode italijanski mediji, u policijskoj bazi podataka jer ilegalno boravi u toj zemlji.

- Prilikom provere ustanovljeno je i da je bezbedonosno interesantna osoba, kao i da ne sme da ulazi u svoju zemlju - pišu mediji i dodaju:

- Tokom pretresa njegovog pansiona u kome je boravio nađeno je 13 grama kokaina i amfetamina, celofanske kesece i vaga za precizno merenje.

Foto: Italijanska policija

Zaplena u Italiji

S obzirom na to da je kod uhapšenog pronađen i novac u valuti iz Srbije, proverava se da li su mu mušterije bili naši državljani.

- Neobično je da je primao i stranu valutu. Moguće je da su mu Srbi bili stalne mušterije ili da je čak sarađivao sa dilerima poreklom iz Srbije - didalu su izvori.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading