SRBI U ITALIJI UŠLI U PRODAVNICU I POKUŠALI DA "DIGNU" CIPELE OD 600.000 EVRA: Jedan bežao, a drugi povredio radnicu!

Autor:

Hronika

24.10.2023

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mediji u Italiji pišu i da je protiv državljanina Srbije (32) podneta prijava zbog pokušaja krađe, dok će njegov zemljak biti optužen za pokušaj razbojništva.

SRBI U ITALIJI UŠLI U PRODAVNICU I POKUŠALI DA "DIGNU" CIPELE OD 600.000 EVRA: Jedan bežao, a drugi povredio radnicu!

Foto: shutterstock

Italijanska policija

Dvojica muškaraca, državljanin Srbije (32) godine i drugi (33), takođe iz Srbije, osumnjičeni su za pokušaj krađe četiri para luksuznih cipela čija je vrednost iznosila 600.000 evra.

Incident se dogodio u Italiji sredinom avgusta ove godine u poznatom tržnom centru smeštenom između gradova Vićenca i Venecije.

Ovaj spektakularni pokušaj krađe luksuzne obuće privukao je pažnju i izazvao šok u javnosti.

- Državljani Srbije ušli su u jednu prodavnicu obuće, a zatim pažljivo odabrali cipele u vrednosti od 600.000 evra. Zatim su osumnjičeni pokušali da sakriju skupocenu obuću ispod odeće, ali su ih zaposleni u radnji otkrili – kaže izvor tog portala.

Srbin (32) je odmah nakon što ga je jedna radnica zaustavila vratio cipele, dok je osumnjičeni njegov zemljak na silu pokušao da izađe iz radnje i ukrade obuću.

- On je držao radnicu za ruku, povredio je i naneo joj veliki strah. Međutim karabinjeri koji su se zatekli u blizini su odmah intervenisali i momentalno ga uhapsili - navodi portal “Telenuovo.it”.

Nakon identifikacije, otkriveno je da oboje borave u Vićenci. Mediji u Italiji pišu i da je protiv državljanina Srbije (32) podneta prijava zbog pokušaja krađe, dok će njegov zemljak biti optužen za pokušaj razbojništva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ja

26.10.2023 18:14

Pa kakve su to cipele, jesul zlatne, zar postoje kožne cipele od 150000 hiljada eura par,ma i treba to sve uništiti, ljudi traže hljeba po kontejnerima a jedne cipele 150000 hiljada eura bože sačuva, treba bog uništiti ovaj svijet kakvi smo.