SAŠA I MAJA OSUMNJIČENI ZA UBISTVO ĆERKICE, RASPADNUTO TELO DRŽALI U PODRUMU! Devojčica umrla u najgorim mukama - SRAMNA ODBRANA OCA!

Autor:

Svet

01.11.2023

08:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac devojčice Saša rekao je da je na telo opteretio tegovima i bacio u kanal.

SAŠA I MAJA OSUMNJIČENI ZA UBISTVO ĆERKICE, RASPADNUTO TELO DRŽALI U PODRUMU! Devojčica umrla u najgorim mukama - SRAMNA ODBRANA OCA!

Foto: Ilustracija: Republika.rsST/Nebojša Mandić

Trogodišnja devojčica iz Nemačke umrla je nakon što su je roditelji danima držali u podrumu, a onda njeno beživotno telo bacili u kanal. Rezultati obdukcije pokazali su da je devojčica inhalirala u pluća sadržaj želuca, usled čega je preminula.

Nakon što su roditelji pronašli njeno beživotno telo, oni su, kako se sumnja, telo stavili na ručna kolica i prevezli ga do kanala u koji su bacili dete.Protiv roditelja Saše (40) i Maje V. (39) vodi se istraga za ubistvo, ali nemačka policija istražuje još nekoliko ljudi.

Sedmoro zaposlenih u gradu Dinslakenu sada je obuhvaćeno istragom, prenosi Bild. "Postoji sumnja na ubistvo iz nehata", rekao je portparol javnog tužilaštva u Duizburgu. Oni su zaposleni u socijalnoj službi.

U cilju proširenja istrage, javni tužilac je rekao da je i ranije bilo indicija o ugroženosti dece. Došlo je i do kućne posete nadležnih institucija, ali je pitanje da li su odgovorni gradski službenici tada postupili kako treba. Bild piše da se mora ispitati šta je urađeno nakon informacija o ugroženosti dece i kućne posete, a šta nije.

Otac devojčice Saša rekao je da je na telo opteretio tegovima i bacio u kanal u blizini Oberhausena. Telo devojčice pronađeno je ubrzo nakon toga. Saša i Maja su u pritvoru, a tužioci tvrde da su oboje zlostavljali dete i na kraju ga ubili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading