MONSTRUM ZADAVIO MAJKU: Hladnokrvno je ispalio dve strele u glavu, nije pokazao ni TRUNKU KAJANJA

Autor:

Svet

26.10.2023

22:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzdrmano selo Tirshajm u Bavarskoj ostalo je u šoku nakon jezivog zločina koji je potresao njihovu zajednicu.

MONSTRUM ZADAVIO MAJKU: Hladnokrvno je ispalio dve strele u glavu,  nije pokazao ni TRUNKU KAJANJA

Foto: facebook

Mladić M. R. (21) je brutalno ubio sopstvenu majku Sandru R. (54) jastučnicom, a potom joj ispalio dve strele u glavu iz samostrela! Motiv ovog zastrašujućeg čina je još uvek nejasan, ali se pretpostavlja da je M. R. želeo da spreči vakcinisanje svog bolesnog brata.

Regionalni sud u Hofu je doneo presudu u četvrtak i osudio M. R. na 11 godina zatvora zbog ovog stravičnog ubistva. Sudija Matijas Gers je takođe naložio da mladić bude smešten u psihijatrijsku bolnicu, s obzirom na to da je u vreme zločina patio od zabluda.

Tokom suđenja, M. R. je delovao potpuno bez emocija, opisao je zločin kao hladnokrvan i izrazio želju da bude "kratko i bezbolno". On je otkrio da je pogled na potvrdu o vakcinaciji njegovog brata, koji pati od ADHD-a, bio okidač za ovaj užasan čin. Tvrdio je da je majka bila neiskrena i da mu je stalno pričala priče, a kada je video da je ona još uvek davala vakcinaciju svom bratu, odlučio je da preduzme drastične mere.

Osumnjičeni je, naime, verovao da su vakcine "delo đavola" i da su njemu izazvale probleme. Ova sumanuta uverenja dovela su do njegovog stravičnog poteza koji je šokirao celo selo. Nakon ubistva, M. R. je sam pozvao policiju i sačekao ih na ulaznim vratima, izjavivši: "Ubio sam majku".

Tokom ispitivanja, mladić nije pokazao ni trunku kajanja. Tvrdio je da nije imao drugog izbora i da je njegova savest bila tako velika da je morao da spreči da se bratu dogodi isto što se desilo njemu. Istražitelji su kasnije pronašli čak i sekiru položenu u stanu, što samo dodatno potvrđuje surovost ovog monstruoznog čina.

Ova jeziva priča potresla celu Nemačku i podsetila nas na opasnost koja može proizaći iz ekstremnih uverenja i zabluda. Selo Tirshajm će dugo pamtiti ovaj užasni događaj, a porodica žrtve će se suočiti sa teškim posledicama ovog neoprostivog zločina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading