ALBANKA BRUTALNO ZADAVLJENA DOK SU JOJ DECA BILA U SUSEDNOJ SOBI! Posvađali se, a kada je čuo ŠTA je izgovorila u slušalicu, hladnokrvno joj je UGASIO život!

Autor:

Svet

30.10.2023

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao razlog svađe se navodi ljubomora.

ALBANKA BRUTALNO ZADAVLJENA DOK SU JOJ DECA BILA U SUSEDNOJ SOBI! Posvađali se, a kada je čuo ŠTA je izgovorila u slušalicu, hladnokrvno joj je UGASIO život!

Foto: pixabay.com

Etleva Bodi (31), poreklom iz Albanije, preminula je nakon što ju je u 41-godišnji suprug, Selami Bodi, zadavio u njihovoj spavaćoj sobi u Savoni.

Prema informacijama koje poseduje italijanska policija, Etleva i njen suprug su se žestoko posvađali u noći između petka i subote. Navodno je ljubomora bila uzrok svađe, prenosi Telegraf.

Naime, žena je bila u kupatilu i pričala telefonom, a muž ju je zadavio nakon što je čuo razgovor u kojem je pominjala njega. Zatim, kada je shvatio da više ne diše, pozvao je Hitnu pomoć.

Medicinsko osoblje nije uspelo da oživi ženu uprkos brzom dolasku na lice događaja. Odmah je prevezena u bolnicu, gde je bila u komi gotovo dva dana pre nego što je proglašena mrtvom.

Otac je priveden i sada se nalazi u pritvoru u Đenovi.

Tragedija se dogodila dok su njihova četiri sina spavala u svojim sobama. Nakon hapšenja oca i smrti majke, deca su privremeno smeštena kod svog ujaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading