RUSI NE DAJU BLISKI ISTOK! Izveli napad na podzemna skloništa militanata!

Autor:

Svet

29.10.2023

23:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vazdušno-kosmičke snage Rusije napale su podzemna skloništa militanata u Siriji.

RUSI NE DAJU BLISKI ISTOK! Izveli napad na podzemna skloništa militanata!

Foto: Profimedia

Vazdušno-kosmičke snage Rusije izvele su u Siriji udare na podzemna skloništa militanata koji su učestvovali u granatiranju položaja sirijske vladine trupe, rekao je na brifingu Vadim Kulit, zamenik načelnika Ruskog centra za pomirenje zaraćenih strana u arapskoj republici, prenosi Ria.ru.

- Vazdušno-kosmičke snage Rusije izvele su vazdušne udare na ciljeve ilegalnih oružanih grupa koje su učestvovale u granatiranju položaja sirijske vladine trupe. Podzemna skloništa militanata pogođena su u više oblasti... - rekao je Кulit na brifingu, prenosi Alo.

Pored toga, jedan sirijski vojnik je poginuo od minobacačkih napada militanata u provinciji Latakija u blizini sela Sandran, a još četiri su ranjena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Mumi

30.10.2023 09:28

Odakle im pravo da bombarduju Siriju. Svako malo bombarduj Siriju, Amerikanci, Izraelci, Rusi,nisam sigurna ali mislim da je i Turska. I ceo svet cuti. Ko ce platiti ta silna ostecenja,ko ce odgovarati za civile. Sto cuti Kina,Indija,ta velika Evropa koja se bori za ljudska prava. Cija?