VRIŠTALI SU I PLAKALI, MOLILI ZA SPAS: Užas na poznatom turističkom mostu! STAKLO POD NOGAMA POPUCALO, jedan mrtav a troje povređeno!

Autor:

Svet

28.10.2023

09:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija istražuje slučaj koji je dobio zaokret posle informacije da su neki od zaposlenih na vreme upozoravali nadležne da most nije u najboljem stanju

VRIŠTALI SU I PLAKALI, MOLILI ZA SPAS: Užas na poznatom turističkom mostu! STAKLO POD NOGAMA POPUCALO, jedan mrtav a troje povređeno!

Foto: facebook/hannameikaritkadiana

Jedan turista poginuo je dok je troje povređeno tokom šetnje po poznatom staklenom mostu Geong u indonežanskom gradiću Banijmasu.

Uprkos upozorenjima nekih turista prethodnih dana da se prilikom prelaska mosta čuje staklo kako pucketa, nadležni očito nisu reagovali na vreme i dogodila se tragedija.

Mediji s lica mesta javljaju kako su im svedoci tragedije rekli da su povređeni turisti vrištali uplakani moleći za spas, dok su se držali za ogradu koja je takođe popustila.

 

 

Dvoje turista propalo je kroz staklo u borovu šumu. Jedan je preminuo na licu mesta, dok je drugi povređen. Preostalo dvoje turista držalo se za ogradu pa su prošli sa lakšim povredama.

Policija istražuje slučaj proveravajući navode turista da staza na mostu više nije bila sigurna.

Interesantno je da je predsednik šumskog područja oko mosta Ekop Purnomo još u aprilu kad je most otvoren tražio procenu sigurnosti jer se pet odsto gostiju žalilo na njegovu bezbednost.

Niko nažalost njegova upozorenja nije shvatio ozbiljno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading