ĐORĐA MELONI RASKINULA SA DUGOGODIŠNJIM MOMKOM ZBOG OPASKE! Isplivao snimak njenog partnera sa drugom: ''Zašto te nisam ranije sreo''?

Autor:

Svet

20.10.2023

23:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanska premijerka raskinula je vezu sa svojim dugogodišnjim partnerom zbog njegovih sekstičkih komentara.

ĐORĐA MELONI RASKINULA SA DUGOGODIŠNJIM MOMKOM ZBOG OPASKE! Isplivao snimak njenog partnera sa drugom: ''Zašto te nisam ranije sreo''?

Foto: Tanjug/AP

Italijanska premijerka Đorđa Meloni raskinula je dugogodišnju vezu sa partnerom posle njegovih nepristojnih komentara na televiziji.

Vest o raskidu sa Andreom Đambrunom, premijerka je objavila na društvenim mrežama nekoliko sati pošto je jedna televizijska emisija emitovala eksplicitne komentare koje je njen partner, inače TV voditelj, uputio koleginicama.

Meloni je navela da se veza, "koja je trajala skoro deset godina, ovde završava", prenosi Telegraf.

- Naši putevi su već neko vreme različiti... vreme je da to priznamo - navela je Meloni.

Upoznali su se 2015. i imaju ćerku od sedam godina.

- Zahvalna sam mu za divne godine koje smo proveli zajedno, za teškoće kroz koje smo prošli i što mi je dao najvažniju stvar u mom životu, a to je naša ćerka Ginerva - napisala je Meloni.

Veliki skandal je potresao Italiju kada su objavljeni snimci, koje je emitovala druga Mediaset emisija,  a na kojima se čuje kako se Đambruno žali na kritike o njegovoj frizuri, pre nego što je svojoj koleginici rekao: "Zašto te nisam ranije sreo?".

Na drugom snimku čuje se kako jednoj koleginici govori da im treba još jedan učesnik u emisiji.

- Hajde da imamo trojku, čak i četvorku - rekao je.

Svetski mediji podsećaju da je Đorđa Meloni branila Đambruna nakon što je rekao da žene treba da "izbegavaju da se opijaju" ako žele da izbegnu silovanje. On je to rekao u etru nakon niza visokoprofilnih slučajeva silovanja.

Meloni je tada rekla da su njegove reči pogrešno protumačene i da su, iako su bile "ishitrene", bile slične onome što joj je rekla njena majka, a to je da "drži oči otrovene i glavu na ramenima".

Ostali Đambrunovi gafovi u etru uključuju komentare koji negiraju klimatsku krizu. „Vrelina tokom leta nije velika vest“, rekao je on u julu kada su temperature dostigle rekordne nivoe u Italiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading