NE DAJU NA SVOJE! Jevrejska dijaspora masovno krenula ka Izraelu, SVI HOĆE U RAT! Avioni krcati rezervistima!

Autor:

Svet

11.10.2023

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I kapetan Dušan Milatović, direktor letačke operative u "Er Srbija", rekao je da su svi letovi ka Izraelu krcati.

NE DAJU NA SVOJE! Jevrejska dijaspora masovno krenula ka Izraelu, SVI HOĆE U RAT! Avioni krcati rezervistima!

Foto: Shutterstok

Mnoge kompanije privremeno su rešile da obustave letove ka Izraelu, ali ozbiljno razmišljaju da ovu odluku povuku jer su im se usijali telefoni od Izraelaca širom sveta koji pošto-poto žele da se vrate u zemlju i priključe se njenoj odbrani od Hamasa.

Ovim tvrdnjama u prilog ide činjenica da su kompanijama, koje nisu obustavile saobraćaj sa Izraelom, u poslednjih 48 sati svi letovi za ovu državu krcati rezervistima, koji su se odazvali pozivu tamošnje vlade da se vrate u Izrael i brane ga od neprijatelja. 

Može se slobodno reći da su Izraelci po ovom pitanju jedinstveni, jer je do sada bila praksa u svim državama u kojima se zahuktavao rat, da njihovi rezervisti mahom otadžbinu pokušavaju da napuste i  izdvajaju pravo bogatstvo za avionske karte koje bi ih iz nje odvele. 

I kapetan Dušan Milatović, direktor letačke operative u "Er Srbija", naglasio je jutros da nijedan let za Tel Aviv nije otkazan i da će se letovi odvijati redovno, dok god situacija to dozvoljava. Posebno je istakao da su avioni iz Beograda za Izrael popunjeni.

- Aerodrom "Ben Gurion" je u zaštićenoj zoni i izraelska vojska obezbeđuje siguran koridor za dolazak aviona do samog aerodroma, čime su otklonjeni potencijalni problemi - objasnio je on i dodao da kompanija "Er Srbija" iz Tel Aviva organizuje tri redovna leta i jedan repatrijacijski let u roku od četiri dana i da to ne bi trebalo da se menja.

Inače, odmah po napadu Hamasa, izraelska vojska pozvala je čak 300,000 rezervista da se priključe odbrani zemlje.

Bonus video:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading