FOTOREPORTERA UPUCALI DOK JE DRŽAO ĆERKICU U RUKAMA! Ženu mu nemilosrdno UBILI, dvoje dece se sakrili u ormar i PREŽIVELI napad! (FOTO)

Autor:

Svet

11.10.2023

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije su rekle da je on ranjen i strahuje se da je među mrtvima čije telo još uvek nije identifikovano.

FOTOREPORTERA UPUCALI DOK JE DRŽAO ĆERKICU U RUKAMA! Ženu mu nemilosrdno UBILI, dvoje dece se sakrili u ormar i PREŽIVELI napad! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP Hassan Eslaiah

Fotoreporter iz izraelskih medijskih kuća Yedioth Ahronot i Ynet, Roj Idan, koji živi u Kfar Aza, nestao je zajedno sa svojom mlađom ćerkom nakon početka sukoba u Izraelu.

Njegova supruga Smadar je tragično izgubila život u njihovom domu, dok je njihovo drugo dvoje dece uspelo da se sklone u ormaru i prežive jeziv napad.

Kada je Hamas pokrenuo napad, Roj je brzo izašao kako bi zabeležio fotografije za Ynet. Snimio je raketne napade i kako su protivraketni sistemi intervenisali, prenosi Telegraf.

Nakon toga, Roj se vratio kući gde su bili njegova supruga Smadar i troje dece - Mihael (9), Amalija (6) i Abigejl (3). Nažalost, ubrzo su se borci Hamasa probili na njihovu teritoriju i došli do porodične kuće Roja, gde je Smadar izgubila život u napadu.

Roj, koji je bio napolju sa najmlađom ćerkom, verovatno je upucan i otada se vodi kao nestao, a dete je odvedeno zajedno sa komšijama.

Drugo dvoje dece, Mihael i Amalija, sakrili su se u ormar kada je Hamas ušao u kuću.

Foto: Ap photo

Hamas

Međutim, Roj otada nije pronađen i strahuje se da je među mrtvima koji nisu identifkovani, prenosi Ynet news.

Dvoje dece sada je sa rođacima.

- Komšije su nam rekle da je on upucan dok je držao Abigejl, ali da ona nije povređena. Imala je tragove krvi na sebi od tatine povrede. Živimo noćnu moru i molimo se za njih - rekli su Rojevi roditelji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading