IZBODEN NA ULICI IZ ČISTA MIRA: Šokantan snimak brutalnog ubistva mladog pesnika u Njujorku (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Autor:

Svet

05.10.2023

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak koji kruži društvenim mrežama prikazuje hladnokrvno ubistvo američkog aktiviste i pesnika Rajana Karsona od strane nepoznatog muškarca na ulici u Njujorku .

IZBODEN NA ULICI IZ ČISTA MIRA: Šokantan snimak brutalnog ubistva mladog pesnika u Njujorku (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Foto: Printscreen Twitter @MrDWindsorAndMe

Kako se vidi na snimku, Karlson sedi na klupi i razgovara sa devojkom. Nekoliko metara ispred njih, mladi muškarac od 18 godina, počinje da šutira bez ikakvog razloga skutere parkirane pored trotoara. Iznenada, u naletu besa, okreće se na stranu ubijenog 32-godišnjaka i pita ga „Šta dođavola gledaš?“.

 

Karslon mu je odgovorio da ništa ne gleda i stao između svoje devojke i pobesnelog muškarca, koji počinje da im preteći prilazi.

 

„Ubiću te!“, preti u besu mladić, dok ga Karson moli da se smiri. „Opusti se“, kaže mu on i istovremeno podiže ruke.

Napadač tada počinje da juri aktivistu, mašući nožem, dok se njegova devojka - koja trči za njima - čuje kako viče "Molim, molim, molim!".

 

Kad je krenuo da pobegne, Karson je pao na klupu na kojoj je ranije sedeo, a napadač ga je uhvatio za jaknu i bacio na zemlju, ubovši ga nekoliko puta u grudi.

 

Ubica tada počinje da se udaljava, a kada  mu je Karsonova devojka prišla, on je pljunuo, a nakon što je udario nogom beživotno telo 32-godišnjaka je nestao.

Na snimku, nekoliko sekundi nakon kobnog napada, može se videti žena kako juri prema Karsonovoj devojci, govoreći joj: „Idi, pobrini se za njega, zovem hitnu”.

Prema navodima policije, izgleda da je ova žena poznavala počinioca i da je bila njegova devojka.

 

Policija je u sredu objavila sliku osumnjičenog i njegove devojke i zatražila pomoć javnosti da ih pronađe .

 

Prema lokalnim medijima, policija skriva identitet osumnjičenog - 18-godišnjaka sa istorijom neprikladnog ponašanja - sve dok vlasti ne budu imali dovoljno dokaza za hapšenje.

Karson je živeo u Njujorku 13 godina. Deceniju je pomagao u organizaciji kampanja za njujoršku istraživačku grupu javnog interesa, koja je usmerena na politiku odlagana otpada.

 

Senator Čak Šumer, koji je sa gospodinom Karsonom radio u gradskoj većnici u vezi sa inflacijom, nazvao ga je „talentom u usponu i izuzetnim aktivistom“.

 

„Neka nas njegovo sećanje i rad inspirišu“, napisao je senator na Ks-u.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading