BRAČNI PAR DOBIO NA LUTRIJI 24 MILIONA EVRA! Slavili do jutra, posle čega je žena donela SKANDALOZNU ODLUKU

Autor:

Razonoda

05.10.2023

10:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Celog života maštali su o ovom trenutku a onda se dogodilo ono što niko živ nije očekivao

BRAČNI PAR DOBIO NA LUTRIJI 24 MILIONA EVRA! Slavili do jutra, posle čega je žena donela SKANDALOZNU ODLUKU

Foto: pixabay.com

Najveći broj onih koji praktikuju igre na sreću nadaju se velikom dobitku koji bi im promenio život.

Tome su se nadali i Kenet (77) i Koni (74) Parker iz Njujorka koji su okušali sreću u igri koja donosi najviše. I uspeli su!

Kada su saznali da su dobili džekpot u neverovatnom iznosu od 24 miliona evra, njihovoj sreći nije bilo kraja!

Pevali su i slavili do jutra. Javili su deci šta se dogodilo, a Kenet je već počeo da pravi planove. Na licu supruge nije video ni trunku onog što će uslediti narednih dana.

Koni je imala drugačiji plan. Koji mu je uništio sve snove.

Naime, Koni je bila ta na čije je ime uplaćen tiket, te je ona po zakonu bila dobitnik, iako je većinu brojeva predložio Kenet.

Republika

Foto: pixabay.com

 

Tako je Koni, gotovo hladnokrvno saopštila Kenetu da se posle dobitka na lutriji razvodi od njega! Kenet je isprva mislio da se žena šali s njim pošto je imala neobičan smisao za humor, ali njoj nije bilo do smeha.

Ne samo što mu je saopštila da se razvode, već je supruga odmah izbacila iz kuće! Dok je Kenet još prebirao po glavi šta se upravo dogodilo, Koni je podigla značajan iznos ogromne sume, pošto je država na ime poreza uzela dosta za sebe, prenosi Slobodna Dalmacija.

Kenet je shvatio zašto se dogodio razvod. On je naime, imao petoro dece iz prethodnog braka i nije krio od supruge da je planirao da u slučaju dobitka veći deo sume da njima, odnosno da podele svi zajedno novac.

Koni to nije prijalo. Nikada nije imala decu i prema njegovim naslednicima nije gajila neke jake simpatije, te je jednostavno rešila da im svima zalupi vrata.

Ne samo što Koni ništa nije dala Kenetovoj deci, već je i njen dojučerašnji suprug ostao bez ijednog centa od dobitka.

- Siguran sam da je to uradila zbog toga što bi dosta novca dao deci. Kome da dam ako ne njima. To su moja deca. Osećam se izdano. Sve smo odluke donosili zajedno. Štaviše, odavno smo imali i na papiru zapisano šta bismo uradili u slučaju nekog dobitka. Ljut sam što sam je ikada voleo. Sada je prezirem iz dna duše - rekao je razočarani Kenet.

On je okrenuo novi list i rešio je da tuži Koni. Kenet zahteva polovinu dobitka za sebe, ali kako za sada stvari stoje, teško da će pobediti na sudu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading