EVO KO JE UHAPŠENI PONOŠEV SARADNIK: Problematični karatista i ilegalni pokeraš

Autor:

Vesti

04.10.2023

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Šiškin, član Pokreta Srce, uhapšen zbog nelegalnog kockanja, od ranije poznat policiji zbog tuča koje je čak pokušao da zloupotrebi u političke svrhe

EVO KO JE UHAPŠENI PONOŠEV SARADNIK: Problematični karatista i ilegalni pokeraš

Foto: Shutterstock, Yotube

Operativci policije i BIA su tokom noćašnje racije upali u prostorije ilegalne kockarnice u Nišu i zatekli desetak osoba u nelegalnoj partiji pokera. Među nelegalnim pokerašima navodno je i Vladimir Šiškin (44), član Pokreta Srbija centar (SRCE) Zdravka Ponoša i lider njegovog ogranka u Leskovcu, kojem se na teret stavlja neovlašćeno organizovanje igara na sreću.

Policija je, inače, prilikom upada u tu nelegalnu kockarnicu pronašla više kesica sa kokainom i marihuanom koje su kockari pobacali, zbog čega su svi privedeni. Pored droge, tokom pretresa, pronađena je i zaplenjena veća svota novca. Protiv svih osumnjičenih podneta je krivična prijava u redovnom postupku.

Šiškin, nekašašnji karatista, a sada trener, već je zbog raznovrsnih problematičkih situacija poznat policiji. Ponoševog saradnika je tako nekoliko mladića napalo 9. juna u kafiću u centru Leskovca. To je tada iskorišćeno  i za pokušaj političkog ćara pošto je iz Gradskog odbora Ponoševog pokreta SRCE saopšteno da je ovo još jedan primer da je Leskovac nebezbedno mesto za život, kao i da je ovim činom opet pokazano da vlast nije sposobna da spreči nasilje (?!). 

Foto: youtube.com

Vladimir Šiškin

- U trenutku kada je cela Srbija ustala glasno protiv nasilja, u petak, 9. juna, pred sam odlazak na protest u Beograd napadnut je predsednik IO Vladimir Šiškin. Napadnut je sa jasnom namerom da se povredi i ovo je samo još jedan dokaz da su Srbija i Leskovac nebezbedna mesta za život i da je promovisanje nasilja od strane vlasti urodilo plodom. Šiškin je uspeo da se odbrani, ali postavljamo pitanje šta čeka Leskovačane koji nisu u stanju da se odupru fizičkom nasilju - saopštili su tad iz Ponoševog leskovačkog GO.

Inače, osim Šiškina, kako su naveli, tad su u tuči lakše povređeni i njegovi opozicioni drugovi - nekadašnji šef kabineta DS u Leskovcu Saša Pešić, kao i bivši narodni poslanik Živojin Stanković. Leskovačka policija nije se oglašavala tada o ovom slučaju. Ali, samo tri meseca kasnije su ga uhapsili zbog nelegalnog kockanja. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading