VELIKO HAPŠENJE U NIŠU! Zadržani osumnjičeni kod Svrljiga zbog neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga!

Autor:

Hronika

27.09.2023

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Na parceli osumnjičenog D.P. izniklo je ukupno 40 biljaka kanabisa, dok je na parceli osumnjičenog V.Dj. pronađeno 29 biljaka.

VELIKO HAPŠENJE U NIŠU! Zadržani osumnjičeni kod Svrljiga zbog neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga!

Foto: Shutterstock

Hapšenje, policija hapsi muškarca

Dve osobe, D.P. i V.Dj. iz sela Izvor kod Svrljiga, zadržane su u pritvoru nakon sumnje da su kao saizvršioci izvršili krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga. Prema informacijama iz Višeg javnog tužilaštva u Nišu, osumnjičeni su tokom ove godine nabavili i zasejali seme kanabisa na svojim parcelama u Izvoru, rezultirajući izrastom većeg broja biljaka.

Na parceli osumnjičenog D.P. izniklo je ukupno 40 biljaka kanabisa, dok je na parceli osumnjičenog V.Dj. pronađeno 29 biljaka. Osumnjičeni su brali listove i cvetove sa ovih biljaka, sušili ih, a juče je izvršena zaplena na mestu gde je posed D.P., gde je posečeno svih 40 stabljika sa ukupnom težinom od oko 460 grama. Takođe, u kući osumnjičenog D.P. pronađeno je dodatnih 6 grama sušenog kanabisa, vaga za precizno merenje, kao i oprema za uzgoj kanabisa u veštačkim uslovima, uključujući ventilatore i drugu opremu.

Na parceli osumnjičenog V.Dj. posečeno je 29 biljaka, a u njegovoj kući pronađeno je 66 grama sušenih delova kanabisa. Obojica osumnjičenih zadržani su u pritvoru dok se istražuje njihova uloga u ovom slučaju.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading