UBIJEN POZNATI NOVINAR, KRVNIČKI IZREŠETAN U PORODIČNOJ KUĆI! Pisao o OVIM POLITIČARIMA - kažu da je nekome opasno zasmetao! (VIDEO)

Autor:

Svet

03.10.2023

20:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija veruje da je napadač ušao u kuću novinara pre nego što ga je upucao.

UBIJEN POZNATI NOVINAR, KRVNIČKI IZREŠETAN U PORODIČNOJ KUĆI! Pisao o OVIM POLITIČARIMA - kažu da je nekome opasno zasmetao! (VIDEO)

Foto: Tanjug/ M. MILIVOJEVIC, Shutterstock

Ilustracija

Tragična vest o brutalnom ubistvu američkog novinara Džoša Krugera potresla je lokalnu i novinarsku zajednicu u Filadelfiji, Pensilvanija. Kruger je pronađen sa sedam prostrelnih rana na grudima i stomaku ispred svoje kuće, a nakon što je hitno prevezen u bolnicu, proglašen je mrtvim, prenosi Glas Amerike.

Lokalna policija je brzo reagovala na ovu strašnu vest i započela istragu, ali zasad nema uhapšenih osoba, a motiv ubistva ostaje nepoznat. Džasmin Rajli, zvaničnica policije, izjavila je za američki portal da su na početku istrage i da će istražiti sve moguće motive kako bi pronašli odgovorne za ovo gnusno ubistvo.

Policija veruje da je napadač ušao u kuću novinara pre nego što ga je upucao, nakon čega je pobegao sa mesta zločina. Džoš Kruger je najverovatnije napustio svoj dom u potrazi za pomoći od strane komšija, pre nego što je izgubio svest.

Kruger je bio poznat po svom angažmanu u novinarstvu i raznovrsnim temama koje je pokrivao. Pre nego što se vratio novinarstvu 2021. godine, radio je kao direktor za komunikacije i portparol gradske Kancelarije za usluge beskućnicima u Filadelfiji. Nagrađivan kao slobodan novinar, pisao je za različite publikacije, uključujući "Filadelfija Inkvajrer," "Filadelfija Siti Zen," i "LGBTQ Naciju," gde je istraživao i komentarisao različite teme, uključujući LGBTQ zajednicu, gradsku i državnu politiku.

Kruger je bio poznat i po tome što je delio svoja iskustva sa beskućništvom, HIV-om, filadelfijskom sivom ekonomijom, traumama i siromaštvom kroz svoje tekstove i komentare. Njegova smrt ostavlja veliku prazninu u novinarstvu i zajednici u kojoj je radio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading