SLOGA BIĆE PORAZ VRAGU: Zvezda Meridianbet uplatila novac porodicama nastradalih u Banjskoj!

Autor:

Sport

03.10.2023

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Moramo da budemo jedinstveni i da ostanemo uz naš narod na Kosmetu. U dobru i u zlu", poručuju crveno-beli.

SLOGA BIĆE PORAZ VRAGU: Zvezda Meridianbet uplatila novac porodicama nastradalih u Banjskoj!

Foto: KK Crvena zvezda

Krajem septembra tekuće godine u selu Banjska na severu Kosova i Metohije ubijena su trojica Srba - Stefan Nedeljković, Bojan Mijailović i Igor Milenković.

Tragedija koja je zadesila njihove porodice, ali i čitav srpski narod, bila je povod da brojni humanisti, među kojima su i sportski klubovi i njihovi navijači, pritrče u pomoć na razne načine. Samo neki od primera su Fudbalski klub Crvena zvezda, koji je svakoj porodici nastradalih Srba uplatio po 10.000 evra, dok su se navijači Partizana - "grobari" takođe odazvali akciji i sakupili značajnu sumu novca.

Sada je isto učinila i KK Crvena zvezda Meridiabet, koja se tim povodom oglasila saopštenje.  

- KK Crvena zvezda Meridianbet uplatio je svim porodicama naših stradalnika iz Banjske na našem Kosovu i Metohiji sumu od po milion i dvesta hiljada dinara kao jednokratnu pomoć. Ovaj čin koji nažalost, neće vratiti živote svih koji su stradali u Banjskoj, smatrali smo  neophodnim kako bi pomogli porodicama koji su izgubili najbliže braneći svoja ognjišta i zemlju, ali i kao javni gest podrške našem narodu na KiM u celini koji već dugi niz godina živi izuzetno teško na toj teritoriji Republike Srbije - poručuju crveno-beli u saopštenju za zvaničnom klupskom sajtu, a potom dodaju:

- KK Crvena zvezda Meridianbet smatra da je od izuzetne važnosti da svi pošaljemo poruku u ovim trenucima - da moramo da budemo jedinstveni, i da ostanemo uz naš narod na Kosmetu. U dobru i u zlu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading