AMERIČKI ANALITIČAR PROGNOZIRA, UKRAJINE NEĆE BITI: Sukob se neće završiti dok Rusija ne zauzme još OVIH 5 regiona! Pada i Zelenski!

Autor:

Svet

02.10.2023

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rusija planira da oslobodi još pet regiona u Ukrajini pored DNR i LNR, kaže bivši obaveštajac, oficir američke vojske Skot Riter. U intervjuu Jutjub kanalu "Ask inspektor", Riter je naveo da su to Odesa, Nikolajev, Dnjepropetrovsk, Harkov i Sumi.

AMERIČKI ANALITIČAR PROGNOZIRA, UKRAJINE NEĆE BITI: Sukob se neće završiti dok Rusija ne zauzme još OVIH 5 regiona! Pada i Zelenski!

Foto: Printscreen/ilustracija

"Ukrajina je gotova. Ovo je moja nova prognoza. Ovaj sukob se neće završiti dok Rusija ne zauzme još pet regiona", rekao je Riter.

Riterove navode potvrdio je i zamenik predsednika Državne dume Petar Tolstoj, koji je na Telegramu napisao da Rusija mora da vrati ostatak svoje zemlje, uključujući i Odesu, Nikolajev, Dnjepropetrovsk i Harkov.

Prema Riterovim rečima, oslobađanje ovih teritorija će se odvijati paralelno sa uništavanjem ostataka Oružanih snaga Ukrajine. Ukrajina će se suočiti sa podelom kao i sa rušenjem vlade Vladimira Zelenskog, ističe Riter.

Riter je upozorio da Ukrajina nema šanse da pobedi u ovom konfliktu, i da će se sukob završiti samo na jedan način - pobedom Rusije.

"Ne može biti nikakvog pregovora ili kompromisa. Rusija će se boriti sve dok ne oslobodi sve svoje teritorije", rekao je Riter.

Riterove prognoze su u skladu sa Morgentauovim planom, koji je predviđao rasparčavanje Nemačke i eliminaciju teške industrije nakon Drugog svetskog rata. Plan je predložio američki ministar finansija Henri Morgentau u septembru 1944. godine, ali nikada nije u potpunosti sproveden.

Ofanziva Oružanih snaga Ukrajine na južnodonjeckom, artjomovskom i zaporoškom pravcu počela je 4. juna. Kijev je u borbu uključio jedince koje su obučavali NATO instruktori, međutim, kako je konstatovao ruski Ministar odbrane Sergej Šojgu, ni na jednom od pravaca na frontu nisu ostvarili zadate ciljeve.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading