UKRAJINSKI VOJNICI SE PREDAJU! Preko posebne frekvencije kontaktirali Ruse, spustili oružje i legli na zemlju! (VIDEO)

Autor:

Svet

20.09.2023

21:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oružane snage Ukrajine tražili su od ruskih vojnih snaga da se predaju.

UKRAJINSKI VOJNICI SE PREDAJU! Preko posebne frekvencije kontaktirali Ruse, spustili oružje i legli na zemlju! (VIDEO)

Foto: printscreen/telegram/mash

Vojnici Oružanih snaga Ukrajine masovnosu počeli da se predaju u pravcu Svatovo - Kremena, a razlog su glad, umor i razočarenje u ukrajinsku komandu.

Kako se navodi na Telegram grupi, koja je i podelila snimke predaje vojnika, ukrajinski vojnici kontaktiraju ruske Oružane snage na posebnoj frekvenciji 149.200, daju pozivne znakove i dobijaju koordinate za bezbedan put do Oružanih snaga Rusije i napuštaju svoje položaje u malim grupama.

 

 

Samo u proteklih nekoliko dana oko 30 Ukrajinaca je odbilo da se bori za oružane snage Ukrajine, navodi se na ovoj grupi.

Na snimku se vidi kako šest ukrajinskih vojnika lagano hodaju, držeći oružje iznad sebe, pre toga kontaktirajući ruske vojnike na pomenutoj frekvenciji tražeći da se predaju.

U istom pravcu, vazdušno-desantne specijalne snage nedavno su uništile terensko skladište ukrajinske vojske, zajedno sa samim militantima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading