LEONARDO DEKAPRIO OSUĐEN?! Hteo da proda kola - pa falsifikovao dokumenta!

Autor:

Svet

20.09.2023

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ugovor je potpisao koristeći ime svog preminulog oca kao prodavatelja, iako nije imao ovlašćenje za to.

LEONARDO DEKAPRIO OSUĐEN?! Hteo da proda kola - pa falsifikovao dokumenta!

Foto: pixabay.com

Hrvatski državljanin po imenu Leonardo Dekaprio osuđen je na kaznu zatvora zbog falsifikovanja dokumenata prilikom pokušaja prodaje svog automobila.

Prema presudi, Dekaprio je u avgustu u gradu blizu Zagreba popunio ugovor o prodaji svog vozila marke Golf 1.9 TDI. Međutim, ugovor je potpisao koristeći ime svog preminulog oca kao prodavatelja, iako nije imao ovlašćenje za to.

Automobil je prodao kupcu za iznos od 1.700 evra koristeći ovu lažnu ispravu, što je dovelo do krivičnog dela falsifikovanja dokumenata. Na osnovu presude, Dekaprio je osuđen na kaznu zatvora u trajanju od šest meseci, ali mu je kazna uslovno odložena na dve godine.

Sud je uzeo u obzir lične i porodične okolnosti, kao i činjenicu da prethodno nije bio osuđivan, kao olakšavajuće okolnosti. Presuda nije konačna, i Dekaprio ima pravo ulaganja žalbe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading