IZGLEDALI SU KAO NORMALNA PORODICA ALI IZA ZATVORENIH VRATA KRIO SE UŽAS: U podrumu seoske kuće otkrivene tri mrtve bebe! Otac i ćerka optuženi za incest, druga ćerka silovana!

Autor:

Svet

18.09.2023

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasan slučaj šokirao je selo Černiku na severu Poljske, pošto su otac i ćerka uhapšeni zbog monstruoznih ubistava i incesta. Tela tri novorođenčadi pronađena su u podrumu njihove kuće.

IZGLEDALI SU KAO NORMALNA PORODICA ALI IZA ZATVORENIH VRATA KRIO SE UŽAS: U podrumu seoske kuće otkrivene tri mrtve bebe! Otac i ćerka optuženi za incest, druga ćerka silovana!

Foto: Printscreen Fakti.pl

Prve dve bebe pronađene su u petak, ali dalja istraga u subotu otkrila je treće telo u poodmakloj fazi raspadanja. Tužioci kažu da je dvoje ubijene dece bilo iz njegove veze sa njegovom 20-godišnjom ćerkom, za koju kažu da je imala sporazumni odnos sa ocem. Treća beba je iz veze koju je imao sa drugom ćerkom nakon što ju je silovao.

 

"Žena se tereti za dva ubistva i incestuozni odnos sa njenim ocem. Muškarac je optužen za tri ubistva, jednu za incest sa svojom 20-godišnjom ćerkom i jednu za incestuozne odnose sa drugom ćerkom. Paulina Gierasik (20) uhapšena je zajedno sa ocem“, rekao je Mariuš Dušinski iz Kancelarije javnog tužioca u Gdanjsku.

 

Do mračnih otkrića došlo je nakon što je policija dobila dojavu od socijalne službe. Kada se Pjotr preselio u selo pre 15-ak godina, morao je sam da podiže decu nakon što mu je žena umrla.

„Ostao je sam sa decom. Bilo ih je dosta, 10 do 12, neki su već otišli. Nije bilo znakova da je pio. Vodio je decu u šetnju ili u šumu da beru pečurke. To su bili obični ljudi. Ko bi pomislio da takve strahote postoje u njihovoj kući?", rekao je jedan od meštana.

Kolege u poslastičarnici u kojoj je Paulina radila u susednom selu Stara Kiševa posumnjale su da je trudna nakon što je počela da nosi široku odeću. Zatim je uzela tri nedelje pauze, ali se vratila nedelju dana kasnije.

"Svi smo sumnjali da je trudna, mislim da je imala trake vezane oko sebe kao korset. Kada se ranije vratila sa odmora, promena je bila vidljiva. Bila je mnogo mršavija, slabija i stalno umorna. Kada smo je pitali za dete, delovala je iznenađeno i sve demantovala“, rekla je koleginica sa posla.

Jedna od Paulininih koleginica navodno je upozorila socijalne službe nakon što je videla "uznemiravajuću" tekstualnu poruku koju je 20-godišnjakinja poslala svom ocu. Tužioci sada čekaju obdukciju kako bi se utvrdilo kako su bebe umrle. U međuvremenu, policija nastavlja da pretražuje imanje da vidi ima li još tela skrivenih u kući.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading